NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Dragoș Ionescu numit coordonatorul formațiunii Alternativa pentru Demnitate Națională, pe zona Pașcani

Partidul alcătuit de fostul europarlamentar Cătălin Ivan, Alternativa pentru Demnitate Națională, are de astăzi un coordonator la Pașcani. Este vorba despre un fost coleg din PSD, al actualului lider ADN.

Cel care va coordona organizația locală și alte 11 comune din zonă este Dragoș Ionescu, fost președinte al TSD și membru al Consiliului Local Pașcani în perioada iunie 2012 – septembrie 2013. Astăzi la Iași a fost făcut anunțul oficial privind numirea acestuia.

„După multe lupte duse cu succes împreună în TSD am decis împreună să luptăm pentru viitorul copiilor noștri, pentru un viitor mai bun pentru Pașcani, pentru Iași, pentru România! Bun venit în ADN, Dragoș!“, scrie pe pagina de facebook Cătălin Ivan, președintele ADN România.

Dragoș Ionescu va răspunde și de activitatea comunelor Valea Seacă, Tătăruși, Lespezi, Sirețel, Vânători, Ruginoasa, Todirești, Stolniceni Prăjescu, Miroslovești, Mogoșești Siret și Moțca.

ADN va avea candidați la funcția de primar și Consiliul Local.

Advertisements
Loading...

Related posts

Alianța Creștin Liberală în campanie la Moțca:”Am acordat cel mai mare sprijin acestei comunități de la Revoluție până în prezent”

Marius Parteni

ALDE Pașcani, pregătiri pentru alegerile europarlamentare

Marius Parteni

Slujbă de Te Deum la statuia lui Ştefan cel Mare. PNL Paşcani invită autorităţile locale şi reprezentanţii partidelor politice la eveniment

Marius Parteni
Încarcă...