NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Dezbatere în bătaie de joc pe bugetul anului 2020: Pantazi se ascunde de cetățeni! A montat cutii din tablă în așteptarea sugestiilor

Administrația locală nu se dezminte nici în an electoral! Cetățenii municipiului sunt chestionați pe tema bugetului și listei de investiții pentru anul 2020, îndemnați fiind să depună în niște cutii de tablă amplasate pe garduri sau pe sediile unor instituții locale, un formular. 

Cutiile unde pot fi depuse formularele sunt deja amplasate în sediul Primăriei, Piața Agroalimentară Vale, Sediul Primăria Veche, școala Gâștești și Grădiniță, școala Boșteni, școala Sodomeni și Biserica Sfinții Petru și Pavel, Căminul Cultural Blăgești și școala Lunca.

Am încercat astăzi să aflăm de la reprezentanții Primăriei de unde pot fi procurate formulare. Dana Ursuleasa, purtător de cuvânt al instituției, ne-a declarat că cetățenii pot solicita documentul de la Ghișeul Unic din Primărie, dar și faptul că în municipiul și suburbii au fost împărțite peste 2000 de formulare.

Propunerile mai pot fi trimise pe adresa strada Ștefan cel Mare nr.16, sau pe adresa de e-mail office@primariapascani.ro, până la data de 27 ianuarie 2020.

Șefii Primăriei Pașcani nu spun nimic despre dezbaterile publice solicitate de grupul consilierilor PNL. Aceștia au solicitat o primă dezbatere pe proiectul de buget și lista de investiții pentru cartierul Aerodrom, dar administrația Pantazi nu a răspuns în nici un mod.

În anul 2020, în multe orașe și municipii primarii organizează dezbateri la care sunt invitați cetățenii, reprezentanții organizațiilor non-guvernamentale și chiar oameni de afaceri, tocmai pentru a creiona un proiect de buget realist și o listă de investiții pe măsura așteptărilor.


Formularul ce trebuie completat conține două întrebări:

Ce investiţii propuneţi să fie realizate din bani publici de Primăria şi Consiliul Local al municipiului Paşcani, pe strada sau cartierul unde locuiţi?

Ce investiţii propuneţi să fie realizate din bani publici de Primăria şi Consiliul Local al municipiului Paşcani, în municipiul Paşcani, în altă zonă decât cea în care locuiţi?

loading...
Advertisements

Related posts

Răspunsul Delgaz Grid în cazul situației de la Cristești: cocorii sunt vinovați de numeroasele întreruperi de curent electric

Oana Cordoneanu

Consilierii locali din Pașcani așteptați joi să decidă asupra a 23 de proiecte de hotărâre

Răzvan Grecu

Primarul Dumitru Pantazi audiat la DNA într-un nou dosar de corupție!

Răzvan Grecu
Încarcă...