NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Dovada că Dumitru Pantazi încalcă legea pentru a proteja interesele firmei sale! (DOC)

NewsPascani.com prezintă un document prin care se dovedeşte în mod clar că actualul primar Dumitru Pantazi s-a implicat în mod direct, încălcând legea, în promovarea unei hotărâri de Consiliu Local favorabile societăţii sale.

 Este vorba despre un act de constatare a acţiunii negative a factorilor naturali la culturi şi plantaţii. Documentul a fost redactat în anul 2002 şi pe baza sa consilierii locali au hotărât în 2007 să scutească de la plata chiriei aferente anilor 2002, 2003, 2005 şi 2007 societatea AgroComplex Lunca Paşcani S.A. Suma totală datorată la acea vreme era de 963.000 de lei şi a fost ştearsă ilegal din evidenţele Serviciului de Taxe şi Impozite Locale după cum au hotărât judecătorii Curţii de Apel Iaşi în anul 2008.

  

 În actul de constate al calamităţilor apare şi numele şi semnătura lui Dumitru Pantazi în două ipostaze diferite. Mai exact, acesta este, în calitate de director al AgroComplex Lunca Paşcani S.A. convocatorul comisiei care a constat afectarea culturilor în proporţie de 85%, dar şi membru al aceleeaşi comisii ca reprezentant al Primărie, la acea vreme el având funcţia de viceprimar.

 Astfel, comisia a constatat că 100 de ha cultivate cu rapiţă au fost calamitate în proporţie de 85%. La finalul actului din partea Primăriei apare semnătura viceprimarului Dumitru Pantazi care conform legii se afla într-un cnflict de interese, faptă penală pentru care a fost condamnat cu suspendare şi fostul primar Grigore Crăciunescu.

Vezi documentul Aici

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Bodoașcă acuză că s-au umflat prețurile la piețe pentru încălzirea halei din vale și a sediului administrativ din deal

Răzvan Grecu

Soluții alternative pentru investițiile promise de ApaVital: profit de 40 de miliarde de lei vechi din majorarea prețului cu 1,3 lei și diminuare cu o treime a angajaților de la Prest Serv Apa!

Răzvan Grecu

Directorul Camerei de Conturi Iași neagă că ar fi discutat cu Gică Zanet, pe tema deciziei emise în anul 2017:„Raportul și procesul verbal trebuiau înmânate consilierilor locali. Noi am transmis documentele. Nu am vorbit cu Zanet pe acest subiect!”

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site