NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Două permise reținute de polițiști: unui mopedist beat și unui vitezoman înrăit

În acest sfârșit de săptămână, polițiștii pășcăneni au surprins două cazuri de încălcare a legii, în care șoferii implicați au pus serios în pericol siguranța celorlalți participanți din trafic.

 

În primul caz este vorba de tânărul Andrei I, de 22 de ani, care, în noaptea de 8 spre 9 iunie a fost oprit de polițiști pe raza comunei Miroslovești, în timp ce conducea un moped, având o îmbibație alcoolică de 0,91 la mie alcool pur în aerul expirat. Pentru fapta sa, tânărului i s-a reținut permisul auto categoria B și i s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

  

În cel de-al doilea caz, este vorba tot de un tânăr, Petru R., de 26 de ani, din Pașcani, care a fost surprins circulând cu viteza de 111 km/h prin orașul nostru. Mare le-a fost mirarea oamenilor legii atunci când aparatul radar a surprins această înregistrare pe STRADA GARDINIȚEI, din zona deal. Pentru fapta sa, șoferul teribilist a primit o amendă de 675 de lei și i s-a reținut permisul auto pentru o perioadă de 90 de zile.

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Liceanul care şi-a format un cartel de droguri folosindu-se de cunoştinţele de IT. „Am comis faptele din teribilism”

Redacția

Accident rutier pe strada Crinilor. Un bărbat lovit de mașină s-a ridicat și a plecat spre casă (VEZI VIDEO)

Marius Parteni

Biciclist neatent lovit de o mașină la Cozmești

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site