NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Două decenii de puşcărie pentru un conflict amoros

O veche istorie conjugală a dus la un atac cu cuţite în plină stradă atât cel care a pus la cale atacul, cât şi bărbatul care a scos cuţitul au fost, ieri, condamnaţi.

 

Judecătorii Tribunalului Iaşi au dat, ieri, verdictul pentru o telenovelă erotică terminată cu un incident sângeros la Târgu Frumos. Michael Lascarache Corobuţă este acuzat de tentativă de omor calificat, iar Viorel Corobuţă – de instigare la această infracţiune. Pe 30 octombrie 2014, cel din urmă a pornit pe calea războiului din cauza unui conflict amoros.„Între Corobuţă Viorel şi Ailincăi Dumitru exista o stare conflictuală generată de faptul că în urmă cu mai mulţi ani soţia inculpatului a avut o relaţie cu victima. Pe acest fond, Corobuţă Viorel a ameninţat victima că o va omorî, arătându-i un cuţit de bucătărie pe care îl purta într-o borsetă. Ulterior, el a relatat coinculpatului Corobuţă Michael conflictul, cerându-i să-l însoţească pentru a-l căuta pe Ailincăi Dumitru prin oraş”, au spus procurorii.

  

Unul comanda, altul tăia
Dumitru era în piaţă, cu amicul Lucian Stoica. Viorel s-a apropiat cu maşina, i-a spus lui Michael să scoată cuţitul din torpedou şi să-i lovească pe ambii. „Corobuţă Michael s-a conformat şi, după ce maşina a oprit în dreptul victimelor, a lovit de mai multe ori, prin geamul deschis. După ce au fost lovite în picioare şi mâini, victimele s-au îndepărtat de maşină, dar îndemnat de Corobuţă Viorel, Corobuţă Michael a coborât, plecând în urmărirea lor. Doar Ailincăi Dumitru a fost ajuns şi lovit din nou în claviculă şi ureche”, au adăugat procurorii. Ailincai a avut nevoie de 100 zile de îngrijiri, iar Stoica – de 40 zile.
Acum, judecătorii Tribunalului l-au condamnat pe Viorel la 11 ani şi 3 luni de închisoare, iar pe Michael, care avea şi pedepse mai vechi pentru tâlhărie şi conducere fără permis, la 9 ani, două luni şi 6 zile.

Cei doi nu au voie să vorbească între ei şi nici cu bărbaţii răniţi ori să se apropie de ei şi familiile lor, timp de 5 ani

Advertisements
Advertisements

 

 Sursa: ziarulevenimentul.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Iertați de păgubit

Teona Gherasim

Polițiștii ieșeni cu mașini neinscripționate, acuzați de abuz de un antreprenor

Redacția

Accident grav de circulație pe ruta ocolitoare de la Blăgești (FOTO – VIDEO)

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site