RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Dominic Fritz, în Serbia, deşi este contact direct al şefului CJ Timiş, diagnosticat cu COVID. Reacţia Primăriei

Potrivit opiniatimisoarei.ro, Dominic Fritz a fost declarat contact direct de către preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Alin Nica, întrucât cei doi s-au întâlnit miercuri, iar Nica a fost confirmat ulterior cu COVID-19. În imaginile surprinse la evenimentul la care au participat împreună se poate observa ca Alina Nica a dat mâna cu mai multe persoane, inclusiv cu primarul Dominic Fritz, fără a se dezinfecta apoi.

Conform normelor în vigoare, Fritz este contact direct al lui Alin Nica.

Cu toate acestea, Dominic Fritz a plecat în Serbia, la Novi Sad, unde are loc ceremonia de deschidere a evenimentelor din cadrul Capitala Culturală Europeană.

“În cursul zilei de ieri, dl. primar Dominic Fritz a participat împreună cu dl. Nica la o conferinţă de presă, la Reşiţa. Pe tot parcursul acestui eveniment dl. primar a respectat toate regulile de siguranţă, deci nu este considerat contact direct, conform normelor în vigoare. Dl. primar a efectuat ieri un test PCR la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş”, deoarece astăzi este invitat la Novi Sad, la o întâlnire cu primarul acestui oraş şi la ceremonia de deschidere a anului în care acest oraş va deţine titlul de Capitală Europeană a Culturii.

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

E cod roșu de ninsori în Cehia. MAE a emis o alertă de călătorie

Redacția

​Rezultate intermediare la Femeia Antreprenor 2022: S-a picat masiv și cu 100 de puncte. Lista aplicantelor în ordinea punctajelor automate

Redacția

Ce economii s-ar face prin comasarea unor alegeri din anul electoral 2024

Redacția
Încarcă...