RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Doi tineri din Pașcani au ajuns pe mâinile medicilor județeni după ce au consumat etnobotanice

Sfârșit de weekend pe patul de spital pentru doi tineri care au vrut să testeze senzații tari consumând, declarativ etnobotanice. Din câte se pare, aceștia au consumat subsanțe interzise după care li s-au rău.  

 

Niște pășcăneni au sesizat comportamentul inadecvat al acestora și au solicitat prin apel unic de urgență 112 un echipaj de la Ambulanță. Cei doi au fost transportați de îndată la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani, pe secția de Pediatrie, iar în urma investigațiilor s-a decis transferul acestora către Spitalul “Sfânta Maria” din Iași.

  

Încă nu am reușit să vorbim cu ei pentru a vedea motivul pentru care lor li s-a făcut rău. Nu putem spune dacă este vorba despre consum de alcool sau consum de subsanțe interzise sau de altceva. Urmează să vedem care este răspunsul investigațiilor medicale și să vedem ulterior dacă sunt aspecte care țin de institușia noastră, dar deocamdată nu putem spune de unde a survenit acest lucru“, ne-a declarat Mădălin Țăranu, purtător de cuvânt al IPJ Iași.

Astfel, în urma rezultatelor analizelor făcute de către tineri se va decide ce măsuri se impun în astfel de cazuri, iar Poliția va ancheta dacă este de competența lor.

Advertisements
Advertisements

Menționăm faptul că acest consum de substanţe toxice face tot mai multe victime în rândul minorilor. Curiozitatea acestora ajunge să îi doboare şi îi aduce pe patul de spital într-o stare foarte gravă, medicii fiind uneori depăşiţi de situaţie. 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Atentie, cardurile de sanatate nu pot fi lasate in cutiile postale!

Redacția

Rugăciuni înălțate pentru Nicoleta! Astăzi va fi operată

Oana Cordoneanu

Un medic care activează în comuna Heleșteni și-a anulat în instanță o sancțiune primită de la Casa de Sănătate

Redacția
Încarcă...