NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Măsuri și recomandări din partea Primăriei, pentru paza Spitalului Municipal de Urgență Pașcani

Organizarea pazei Spitalului Municipal de Urgență Pașcani și realizarea unui sistem de acces intern pe bază de cartelă, au fost subiectele discuției de astăzi dintre primarul municipiului și conducerea unității medicale.

Marius Pintilie a vorbit la primele ore ale dimineții cu managerul unității medicale și au luat deja o decizie. Conducerea Spitalului Municipal va apela la serviciile unei firme de pază, care să asigure permanența la cele două căi de acces în curtea unității. Banii vor fi alocați la o următoare rectificare, din bugetul public.

O altă situație luată în discuție a fost reallizarea unui circuit închis în interiorul unității medicale, accesul de la un nivel la altul urmând a se face pe bază de cartelă. Marius Pintilie a susținut că vor fi alocați bani tot de la bugetul public pentru aceste lucrări. Ușile care dau spre scara de evacuare în caz de incendiu ar urma să fie prevăzute doar pe interior cu mână curentă, ce va fi accesibilă doar persoanelor care vor încerca să părăsească incinta.

Din informațiile noastre, se discută și despre o analiză la situații de risc, astfel încât în paralel cu parcurgerea etapelor de acreditare să fie rezolvate și aceste probleme de siguranță.     

  
Advertisements

Related posts

Spitalul Municipal Pașcani face angajări. 12 posturi au fost scoase la concurs

Oana Cordoneanu

Comunicat Grupul de Comunicare Strategică

Redacția

Arderea caloriilor este mai mare când faci sport vara?

Redacția
Încarcă...