NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Cultură

Distribuție de excepție pe scena Casei de Cultură Pașcani, de Ziua Mondială a Teatrului

Spectacol de zile mari ieri seară pe scena Casei de Cultură Mihail Sadoveanu. De ziua Mondială a Teatrului, actori de renume au jucat spectacolul „Amanta” în fața a sute de pășcăneni. Sala a fost plină, iar cei prezenți au savurat fiecare moment. Din distribuția acestei piese fac parte și cunoscutele actrițe Magda Catone și Monica Davidescu.

 

  

Spectacolul este o comedie cu desuuri, chichițe avocățești și spumoase răsturnări de situație fiind o adaptare după ce­lebra lucrare „Încurcă lume” de A.D. Hertz. 

„Acțiunea se desfășoară la începutul secolului XX. În zori, avocatul Emil Strâmbuleanu se întoarce acasă cu o trăsură. Uuups… Didina nu doarme. E… furioasă! Câți dintre dumnea­voastră nu ați pregătit o minciună când ați lipsit o noapte din patul conjugal, pentru a o folosi în fața nevestei răvășite?! Dar ce faci atunci când minciuna, o invenție de moment folosită de avocat, se transformă în realitate și te trezești cu amanta în propria casă! Hai să vedem pe unde scoți cămașa… când în familie cumnatul e… PROCUROR!”, se arată în descrierea spectacolului.

{jcomments off}

Advertisements

Related posts

Oameni ai locului (27 August 2015): NUNTA TRADIȚIONALĂ LA ROMÂNI / INTERVIU CU UN PROFESOR DE GRADUL I DIN PASCANI / MUNCA, DEDICARE, IUBIRE NECONDITIONATA PENTRU ELEVI

Redacția

Poezia unei pășcănence va fi publicată într-o carte electronică de Ziua Mondială a Păcii

Răzvan Grecu

Ziua Internațională a Poeziei sărbătorită la Colegiul Sadoveanu

Teona Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site