NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Propunere: Plăcuţe noi pentru identificarea străzilor şi a imobilelor din Paşcani

Un consilier local vrea ca administraţia locală să ia măsuri pentru o mai uşoară identificare a străzilor şi imobilelor din municipiu. Alexandru Dandu de la PNL a propus deja un proiect în acest sens, care va fi dezbătut în plenul şedinţei de la sfârşitul acestei săptămâni.

 

 

  

Iniţiatorul îşi motivează propunerea plecând de la solicitările primite în cadrul audienţelor de la factori poştali, angajaţi ai firmelor de curierat, dar şi şoferi de taxi.

„Proiectul privind achiziţionarea şi montarea de plăcuţe cu denumirea străzilor şi a imobilelor  din Paşcani a venit ca urmare a solicitărilor primite de la diverşi factori poştari, agenţi de curierat şi taximetrişti, pentru că din cauza  lucrărilor de anvelopare a clădirilor, şi a schimbării împrejmuirii unor proprietăţi, le este foarte greu să ajungă la destinatari cu facturile şi aşa mai departe”, a declarat Alexandru Dandu, consilier local, PNL Paşcani.

Dacă proiectul va fi aprobat de consilierii din opoziţie, cheltuielile pentru achiziţionarea plăcuţelor cu denumirile străzilor, vor fi suportate din bugetul local.  

Vezi aici proiectul de hotărâre iniţiat de Alexandru Dandu de la PNL

Advertisements

Related posts

Miercuri,14 noiembrie, apa va fi întreruptă în zona deal și suburbiile Sodomeni și Boșteni

Oana Cordoneanu

UPDATE: Fără apă, astăzi, la Pașcani, Sodomeni și Boșteni. Furnizarea va fi reluată în jurul orelor 19.00

Redacția

Administrația locală a încasat 120.000 lei de la agenții economici cu care a încheiat contracte pentru suprafețele ocupate. Muncitorii de la salubritate muncesc pentru înlăturarea gunoaielor

Teona Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site