RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Directoarea Colegiului Sadoveanu se află printre profesori selectați pentru un program național de formare

Cinci cadre didactice din județ au fost selectate să participe în cadrul Proiectului POSDRU „De la debut la succes – program naţional de mentorat de inserţie profesională a cadrelor didactice”.  

 

La specialitatea limba şi literatura română, în urma evaluării candidaturilor, au fost selectaţi profesorii Carmen Dumitriu, de la Colegiul Naţional „M. Sadoveanu” Paşcani, Oana Iloae de la Şcoala Gimnazială Buzna, comuna I. Neculce, şi Felicia Ani Cichi, de la Liceul Tehnologic „V. Madgearu” Iaşi. La disciplina matematică, a fost selectat profesorul Ion Albu de la Şcoala Gimnazială Ruginoasa, iar la limba şi literatura engleză, Mihaela Sîrghie, de Şcoala Gimanzială Dobrovăţ.  Obiectivul general al proiectului „De la debut la succes” constă în optimizarea inserţiei profesionale şi creşterea calităţii activităţii cadrelor didactice debutante din învăţământul preuniversitar, prin dezvoltarea unui sistem naţional coerent, coeziv şi sustenabil de asistare în stagiatură. Programul de formare presupune 90 de ore şi 25 de credite profesionale transferabile.

  

sursa flacara iasului

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

 

Related posts

Ministerul Educaţiei a stabilit datele pentru simulările de la Evaluarea Naţională şi Bacalaureat

Redacția

Doi dintre elevii olimpici medaliați la Lingvistică au excelat și alte concursuri internaționale: aur la fizică și argint la geografie

Redacția

UMF Iași anunță două sesiuni de simulare a admiterii. Care sunt datele, aflați aici

Redacția
Încarcă...