NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Declarațiile de avere și contractul de mandat ale directorului CLP Ecoserv SRL sunt secretizate

Leonard Ursu, directorul de la CLP Ecoserv SRL, și-a secretizat declarațiile de avere și contractul de mandat. Deși legea obligă ca aceste documente să se regăsească atât pe site-ul societății comerciale, cât și pe cel al municipalității, aceste documente sunt ferite de ochii curioșilor.

Declarațiile de avere și interese ale lui Leonard Ursu trebuiau depuse și afișate pe site-ul societății sale, dar și pe al municipalității, cu regularitate, an de an. Din simpla accesare a clpecoserv.ro se observă că, deși Ursu este în funcția de director general din anul 2018, nicio declarație de avere sau interese nu este accesibilă.

Același lucru se întâmplă și în cazul celorlalți 4 administratori ai societății, care la fel nu au afișate declarații de avere și interese. Nici contractele de mandat nu sunt disponibile publicului larg. Nici cele ale administratorilor și nici cel al directorului general.

De altfel, în ultima ședință de Consiliu Local, directorulului Leonard Ursu i s-a solicitat de către consilierul liberal Cătălin Conache o copie după contractul de mandat, deoarece aceasta nu există nici măcar în Primărie, instituție ce se presupune că prin Compartimentul de Monitorizare a Serviciilor publice ar fi trebuit să dețină acest document.

  

„Directorul general are semnat un contract de mandat cu administratorii, nu cu Consiliul Local. Trebuia să-l solicitați că vi-l puneam imediat la dispoziție. Acolo sunt niște drepturi pe care nu le-ați luat în considerare în acest proiect,” a spus Leonard Ursu, directorul CLP Ecoserv SRL.

Întrebat astăzi dacă a primit contractul de mandat de la Leonard Ursu, consilierul Cătălin Conache a răspuns că nu.

Contactat prin intermediul unei aplicații de mesagerie, dar și prin apeluri telefonice, Leonard Ursu nu a răspuns pentru a ne îndruma unde putem accesa declarațiile sale de avere și contractul de mandat și pentru a explica de ce acestea sunt secretizate, deși legea spune altceva.

Advertisements

Related posts

Viceprimarul Vasile Axinte este cercetat de inspectorii Agenției Naționale de Integritate

Răzvan Grecu

Comisia de Urbanism modifică iniţiativa unui consilier: Taxă fixă și nu licitaţie, în privinţa modului de atribuire a locurilor de parcare

Ema Roman

Accesul în sediul S.P.C.L.E.P Pașcani se face pe baza bonului de ordine

Arteni Denisa Mădălina
Încarcă...