NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Declarația care îl incriminează pe primarul Pantazi în scandalul porcilor furați de la stâna din Valea Seacă (VIDEO)

Newspascani.com și cu Actualitatea Tv publică declarații care îl vizează pe primarul municipiului Pașcani, în scandalul celor unsprezece porci furați de la o stână de pe raza comunei Valea Seacă. Incidentul s-a petrecut în data de 15 august, 2013.  

Vasile Popa, ciobanul care avea în grijă oile ce aparțin lui Vasile Costan, susține că Dumitru Pantazi a ajuns cu mașina personală în acea zonă, iar când a văzut porcii a chemat angajații pentru ai ridica."Eu eram acolo cu oile și a venit domnul Pantazi, primarul Pașcaniului, cu mașina lui. S-a uitat, iar apoi am văzut cum a venit o altă mașină, din care au coborât niște oameni. Au luat porcii și i-au urcat în mașină. Cântăreau între 35 și 60 de kilograme. Oamenii i-au aruncat în mașină. Directorul Pantazi a zis să îi ia. Au văzut mai mulți oameni ce a făcut. Au zis că au furat porumb de la ei, dar nu e așa. Dacă se uitau, vedeau că nu e de la pământul lor. Omul ăsta Costan, șeful meu, are și el terenuri", ne-a declarat Vasile Popa.  
Cele relatate reporterilor noștri de către cioban au fost declarate și în fața agenților de la Poliția Valea Seacă.Menționăm faptul că în urma acestui incident primarul ar fi pus angajații societății AgroComplex Lunca SA, să depună o plângere la Poliția Pașcani pentru distrugere, împotriva lui Vasile Costan. În reclamația semnată de V. Pantazi și Florin S. au fost reclamate aceste fapte, dar și că s-au luat unsprezece porci dintr-un ocol.Costan a depus și el plângere pentru furt calificat, indicându-l ca autor pe primarul Dumitru Pantazi. Cazul este cercetat acum de procurori și polițiști.        

{flv}diverse/porci pantazi pantazi{/flv}

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}
 

Advertisements

Related posts

Bătaie generală într-un bar din Cristeşti. Un bărbat a ajuns la Neurochirurgie

Oana Cordoneanu

Femeia din Conțești, dispărută de acasă din luna mai, a fost găsită pe o stradă din Pașcani

Oana Cordoneanu

Mamă și fiu au băut împreună apoi s-au luat la bătaie

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site