RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

De ce nu-l dă Pantazi afară pe Dumea:„Sunt din ce în ce mai puțini cei care doresc să lucreze în astfel de servicii”

Dumitru Pantazi, primarul municipiului Pașcani, a explicat de ce Eudard Dumea, directorul societății de EcoSalubritatea nu poate fi demis, deși orașul este plin de praf, iar pășcănenii plătesc cel mai mare preț din țară pentru ridicarea gunoiului menajer.

 

Deși toată lumea ar fi așteptat ca edilul șef să ofere un motiv plauzibil pentru care îl menține în funcție pe Dumea, în ciuda faptului că o comisie a Consiliului Local a constat numeroase nereguli la Eco Salubritate, Pantazi a oferit o explicație de-a dreptul penibilă: nu are pe cine să pună în loc!

  

„Eu spun următorul lucru: nu sunt mulțumit de activitatea de acolo. Nu știu dacă demiterea e o soluție, însă poate fi luată în calcul și demiterea, dar din ce în ce mai puțini sunt cei care doresc să lucreze în astfel de servicii și să se implice”, a declarat primarul Dumitru Pantazi la televiziunea sa favorită.

Menționăm că Eduard Dumea este inculpat cu Dumitru Pantazi în dosarul AgroComplex, ambii fiind acuzați de procurorii DNA de fapte de corupție.

Related posts

Primăria a ieșit pe minus după campania de anul trecut de colectare selectivă

Răzvan Grecu

Miroslava mai dă o lecţie de business Iaşului

Redacția

Furnizarea apei potabile este întreruptă în suburbia Lunca

Oana Cordoneanu
Încarcă...