NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

De azi nu vom mai da prin așa multe gropi: au început asfaltările!

Craterele în asfalt care ne distrug mașinile și ne toacă nervii reprezintă cel mai dezbătut subiect în rândul pășcănenilor.

 

Începând cu dimineața acestei zile, lucrurile au început însă să miște. Lucrătorii de la Gospodăria Comunală a Primăriei Pașcani au putut fi văzuți plombând gropile cu mixtură bituminoasă, în zona intersecției străzii Dragoș Vodă cu strada Ceferiștilor. Avem în vedere un număr de două autocamioane folosite pentru transportul mixturii, două utilaje de presare a acesteia și un număr de aproximativ 20 de muncitori activi.

La fața locului s-au aflat și cei din conducerea primăriei, care supravegheau îndeaproape executarea lucrărilor. Vorbim despre edilul municipiului, Dumitru Pantazi, și viceprimarul Vasile Axinte.

,„Avem în vedere să mergem înainte cu plombarea străzii Dragoș Vodă, după care să ne întoarcem și să o luăm în jos pe strada Ceferiștilor. Cât ne stă în puteri, încercăm să facem astăzi” , a declarat primarul Dumitru Pantazi. 

Advertisements

Related posts

Apel fals la 112 în localitatea Boureni pentru o intoxicație cu medicamente . Echipajul de la Ambulanță a fost pus degeaba pe drumuri

Ema Roman

Raiul dintre betoane: vezi ce se ascunde în spatele blocului B2

Alexandra Enea

”Legea mâncării”. 500 de lei lunar pentru ca românii să își cumpere de-ale gurii

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site