NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Un consilier PSD dorește majorarea numărului asistaților sociali de la Cantina Socială

Bogdan Alexa, consilier PSD, a propus în cadrul ședinței de Consiliu Local ce a avut loc ieri, majorarea numărului de beneficiari ai Cantinei Sociale. Pesedistul a remarcat că deși, în ultimii ani, alocațiile bugetare pentru hrana asistaților sociali s-au dublat, până acum nu s-a propus din partea acestei instituții nici o majorare a numărului beneficiarilor.

 

  

Mai concret, Bogdan Alexa a solicitat ca la cele 130 de persoane ce beneficiează de o masă caldă să se alăture alte 20 din lista de așteptare.

”Față de anii anteriori au fost dublate alocațiile bugetare pentru cantina Socială însă inflația nu s-a dublat. La cei 130 de asistați sociali propun să adăugăm încă 20 de persoane din lista de așteptare,” a propus consilierul PSD.

În replică directorul Cantinei Sociale, Mihai Miron a explicat că în acest moment norma de hrană este în valoare de 8 lei dintre care 2 de la Consiliul Local și 6 de la Bugetul de Stat. Miron a mai transmis consilierilor locali că o creștere cu 20 de beneficiari ar duce la o finanțare din partea Consiliului Local cu încă 8 lei pe zi pentru fiecare persoană nou adăugată.

Advertisements
Advertisements

Consilierii locali nu au susținut amendamentul consilierului PSD, Bogdan Alexa votând proiectul în forma ințială.

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Primarul Pantazi către cetățenii rămași fără apă:„Dar ce vreți? Să vă aduc eu apă?”.„Păi faceți plângere și la Dumnezeu că ApaVital tot rămâne la Pașcani”.„Eu şi mâine plec, rupeţi-vă capul”

Răzvan Grecu

Un grup de navetiști din Mircești cer introducerea unui tren la miezul nopții pe ruta Roman – Pașcani

Teona Gherasim

Acțiuni de dezinfecție și reparații în hala din piața vale! Zece zile activitatea va fi suspendată

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site