RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

David Popovici a făcut senzație la Tokyo, deși nu a câștigat nicio medalie. Cum l-a impresionat pe un mare campion canadian

David Popovici, înotătorul român de 16 ani care a făcut senzație la Tokyo 2020, deși nu a câștigat nicio medalie, este extrem de apreciat de marii campioni ai acestei discipline. După ce a fost lăudat de Caeleb Dressel, americanul care a cucerit aurul în proba de 100 de metri liber la care a participat și David, marele campion canadian Brent Hayden spune că întâlnirea cu David a fost „un moment memorabil”.

Joi, după finala de la 100 de metri liber, David Popovici a mers la Brent Hayden să-i spună că l-a inspirat. Canadianul a postat pe Instagram o fotografie cu ei doi, alături de mesajul:

Acesta e încă un moment memorabil pentru mine la aceste jocuri. David Popovici a venit la mine, în sala de mese, ca să-mi zică doar cât de mult l-am inspirat. Îţi mulţumesc mult, David, pentru cuvintele frumoase. Eşti un adevărat campion şi abia aştept să văd ce vei realiza de-a lungul carierei tale.

Brent Hayden are 37 de ani, este considerat cel mai rapid înotător din Canada și a fost medaliat la Olimpiada de la Londra, din 2012. Brent Hayden a participat și la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Liga a IV-a Iași: CSM Pașcani – Stejarul Bârnova 3-1!

Marius Parteni

Tragedie cumplită la un meci de fotbal în Indonezia. Aproape 175 de morți în urma luptelor dintre suporteri și poliție

Redacția

Timp de trei zile, începând de astăzi, are loc Cupa Pașcaniului la Șah (Foto-Video)

Iulia Huțanu
Încarcă...