RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Dans și coregrafie – Clubul Copiilor organizează concursuri de amploare, pentru tinerii dansatori

Clubul Copiilor din Pașcani organizează, în perioada următoare, concursuri de dans la care sunt așteptate grupuri de artiști din județul Iași și din toată regiunea Moldovei.

Astfel, pe data de 16 mai, va avea loc un Concurs Județean de Dans, care se adresează școlilor și Cluburilor Copiilor din oraș și din județ, dar mai ales Palatului Copiilor din Iași. 

  

Este  un concurs organizat de către Cercul de Coregrafie al Clubului Copiilor din Pașcani, al cărui profesor coordonator este Ștefan Dimitriu și bineînțeles de către managerul instituției, Gabriel Ciopraga.

Invitațiile au fost trimise, iar cei vizați au și confirmat deja participarea la acest concurs. Vor fi aproximativ 22 de intrări pe scenă, asta pentru că vorbim de mai multe categorii de vârstă și o paletă largă de genuri coregrafice.

Prestațiile artistice ale tinerilor înscriși în concurs, se vor desfășura pe scena de spectacole din incinta Clubului Copiilor.

O altă activitate de mai mare amploare, am putea spune, va avea loc la sfârșitul acestei luni, când va fi organizat Concursul Regional de Coregrafie “Armonii Dansante”. De data aceasta, “desfășurarea de forțe artistice” va avea loc pe scena Casei de Cultură, dat fiind faptul că se anunță o participare vastă. Vor fi prezente câte 8-10 echipaje de la școlile și Cluburile Copiilor care au dat curs invitației.

“Armonii Dansante” se află la cea de-a IV-a ediție și va reuni, la fel ca în fiecare an, formații coregrafice din mai multe regiuni, care își vor demonstra priceperea la dans clasic, dans modern, dans tematic, dans ritmic și dans de caracter. 

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Românul care trăiește cu o haită de husky în munți: „Am lăsat viața la oraș pentru libertate”

Redacția

Datini și obiceiuri de iarnă la Pașcani (VIDEO)

Redacția

Seară explozivă marca Sadoveanu! Daria Plaiu şi Mircea Lorenț sunt MISS și MISTER BOBOC 2016 (VIDEO)

Redacția
Încarcă...