RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Cuvinte grele în scandalul prezidențialelor: “Amenințările puerile transmise de camarila primului covrigar al țării ne lasă reci”

Liberalul Tănase Stamule lansează un atac dur la adresa PSD, partid alături de care PNL guvernează, generat de scandalul privind data de organizare a alegerilor prezidențiale.

Marcel Ciolacu și Nicolae Ciuca inspectează o arma

Scandal în Coaliție pe tema alegerilor prezidențiale. Foto: Inquam

“Colegii de la PSD uita că au mai avut un guvern care a picat înainte de prezidențiale. Amenințările puerile transmise de camarila primului covrigar al țării ne lasă pe noi liberalii reci. Discuțiile din martie, legate de calendarul alegerilor, au fost pe baze total diferite, cu PSD spunând atunci că nu vor avea candidat la prezidențiale. Acum că domnul Ciolacu speră să intre în turul 2 alături de netotul aurar ce promite case aproape gratis și credite ieftine, li s-a umflat pipota socialiștilor și chiar încep să creadă că românii vor vota un PSD-ist fară școală pentru a-l pune președintele României”, a scris Tanase Stamule pe Facebook.

  

Liberalul spune că PNL și-a respectat toate angajamentele față de colegii de Coaliție.

Inclusiv rocada premierilor a fost făcută în ciuda credinței lor profunde că domnul Ciucă nu se va retrage. Înțelegem că visează la Cotroceni și că printre huiduielile primite la Frankfurt, de la căldură și bere unii socialiști au zis că dau lovitura cu covrigarul,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Bacalaureat 2022: Încep probele de evaluare a competențelor

Redacția

Cine e ministrul care a câștigat la jocuri de noroc în ultimii doi ani

Redacția

Președintele Iohannis, întâlnire în Anglia cu Maia Sandu, Keir Starmer, Emmanuel Macron și Olaf Scholz

Redacția
Încarcă...