RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Cursuri de scufundări, în premieră la Iași

Ieșenii amatori de senzații tari au ocazia să participe la un curs  desfășurat în premieră la Iași. Este vorba de un modul internațional de scuba diving, la finalul căruia cei mai buni cursanți pot obține brevet de scafandru. Scuba diving-ul a devenit o formă de agrement din ce în ce mai căutată de pasionații de sporturi extreme.

Pentru prima dată și ieșenii pot învăța cum să practice corect acest sport. Cursul îmbină cunoștințele teoretice cu cele practice. Organizatorii sunt de părere că certificarea internațională obținută la finalul instruirii poate deschide și noi orizonturi profesionale. „De ce ar face cineva toate astea? Pentru că dincolo de avantajele directe, adică un card care ne permite sa ne scufundăm oriunde în lume, la nivel internațional, este fantastica experiență pe care ne-o dă apa,” a explicat instructorul Andrei Bardaș.

Cursul durează o săptămână și costă 1.000 de lei. Doritorii trebuie să fi împlinit 16 ani și să nu aibă probleme de sănătate. Momentan se fac înscrieri pentru următoarea etapă de cursuri, care va avea loc în primăvară.

  

sursa stirile digi24

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Related posts

Simona Halep, depistată pozitiv la US Open. Un medic român din SUA explică ce este roxadustatul și la ce se folosește

Redacția

Un tânăr din Pașcani uimește lumea pasionaților de Off-road. Iată cine este și performanțele reușite (Video Concurs)

Teona Gherasim

Sportivi de la Clubul Copiilor din Pașcani au participat la concursul regional de tenis de masă „Cupa Pietricica”

Redacția
Încarcă...