RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

CSM Kosarom va sta în această etapă. Se repetă episodul de anul trecut, echipele se retrag din campionat

Echipa locală CSM Kosarom Pașcani va sta în etapa cu numărul 2 din Liga a III a, Seria 1 la fotbal. Motivul pentru care s-a ajuns la această situație este asemănător cu cel de anul trecut, au fost formații care s-au înscris la startul de campionat iar mai apoi au declarat că nu mai joacă. În seria CSM ului, anul acesta avem deja primul abandon, cel al FCM ului din Bacău care a decis să nu mai continue activitatea.

 

Seria echipei locale nu este singura în care o echipă nu a început campionatul, la fel s-a întâmplat și în seria 4, unde Minerul Mătăsari nu poate începe din cauza problemelor financiare. O altă echipă care ar putea să nu se prezinte mai departe este FC Maramureş, din Seria V, conducătorul acesteia, Dan Hotico declarând că vrea să urmeze exemplul Universității Craiova şi să dea Federaţia în judecată, în Civil.

  

 Astfel, putem spune că tradiția echipelor de a se retrage din campionat continuă și în Ediția 2013-2014. Amintim că anul trecut formația Young Stars Panciu s-a retras din campionat la jumătatea turului.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Ruginoasa a primit organizarea fazei regionale în „Cupa Satelor” la fotbal!

Redacția

Exercițiile fizice ar putea contracara efectele lipsei de somn

Redacția

Arbitru pășcănean agresat în partida dintre Biruința Miroslovești – NG Topile din Liga a V a

Răzvan Grecu
Încarcă...