NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

CSM Kosarom va sta în această etapă. Se repetă episodul de anul trecut, echipele se retrag din campionat

Echipa locală CSM Kosarom Pașcani va sta în etapa cu numărul 2 din Liga a III a, Seria 1 la fotbal. Motivul pentru care s-a ajuns la această situație este asemănător cu cel de anul trecut, au fost formații care s-au înscris la startul de campionat iar mai apoi au declarat că nu mai joacă. În seria CSM ului, anul acesta avem deja primul abandon, cel al FCM ului din Bacău care a decis să nu mai continue activitatea.

 

Seria echipei locale nu este singura în care o echipă nu a început campionatul, la fel s-a întâmplat și în seria 4, unde Minerul Mătăsari nu poate începe din cauza problemelor financiare. O altă echipă care ar putea să nu se prezinte mai departe este FC Maramureş, din Seria V, conducătorul acesteia, Dan Hotico declarând că vrea să urmeze exemplul Universității Craiova şi să dea Federaţia în judecată, în Civil.

  

 Astfel, putem spune că tradiția echipelor de a se retrage din campionat continuă și în Ediția 2013-2014. Amintim că anul trecut formația Young Stars Panciu s-a retras din campionat la jumătatea turului.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

CSM – Moldova Motors Sport și-a desemnat câștigătorii

Redacția

Rezultatele obținute de atleții CSM Pașcani la Concursul National ,,Memorialul Dorin Melinte”

Redacția

12 medalii pentru scrabbliștii Clubului Argus din Târgu Frumos, la Campionatul Național de la Costinești

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site