NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

„Curajul de a spune Nu Urâtului”- tabăra de vară în parohia Brătești

Parohia „Adormirea Maicii Domnului” Brătești a găzduit timp de trei zile, tabăra de vară, organizată de Asociația Tineretul Ortodox Român- filiala Brătești. Evenimentul s-a aflat la cea de-a III- a ediție.

 

  

Anul acesta, în curtea bisericii s-au adunat peste o sută de tineri și copii atât dn parohiile din comuna Stolniceni, cât și din cele învecinate.

Tabăra s-a desfășurat în perioada 27-29 august. Fiecare dimineață a debutat cu Sfânta Liturghie, apoi au avut loc conferințe, activități duhovnicești, sportive și momente artistice susținute de participanți. Tema întâlnirii a fost „Curajul de a spune Nu Urâtului”.

„Pe parcursul celor trei zile participanții din acest an au participat la diverse activități cum ar fi tir cu arcul, teatru, dans, spiritualitate, de prim ajutor. Au participat la sesiuni de discuții și activități specifice spațiului liturgic. Nădăjduim ca acțiunea tinerilor din parohia noastră să fie cât mai rodnică pentru participanți, iar după despărțirea de voluntari și moderatori să reușească să cultive în ei frumosul”, a spus Ana Maria Homorașu.

În încheierea taberei a vorbit preotul Ciprian Hapliuc, care a ținut să mulțumească administrației locale pentru sprijinul acordat în organizarea acestui eveniment.

Advertisements

Related posts

Profesorii ieșeni ies în stradă: protest al sindicatului USLIP în fața Prefecturii

Redacția

O pășcăneancă de 15 ani, a reprezentat România la competiția de dezbateri de la Oxford, unde a obținut medalia de aur

Ema Roman

Taxele de studiu nu vor crește anul viitor la UMF Iași

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site