RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Cupa Mondială 2022: Polonia a învins Arabia Saudită și a urcat pe primul loc în grupă

Selecţionata Poloniei a învins echipa Arabiei Saudite cu scorul de 2-0, 1-0 la pauză, sâmbătă, pe Education City Stadium din Doha, într-un meci din Grupa C a Cupei Mondiale de fotbal din Qatar. În urma acestui rezultat, Polonia urcă pe primul loc în grupă.

Mijlocașul polonez Piotr Zielinski a deschis scorul în minutul 39, iar arabul Salem Al Dawsari a ratat un penalti la finalul primei reprize. În repriza a doua polonezii au trimis de două ori în bară și au reușit să înscrie în minutul 82 prin atacantul Robert Lewandowski.

Susținuți de numeroși spectatori, jucătorii din Arabia Saudită au avut mai multe ocazii, dar nu au reușit să înscrie așa cum au făcut-o în partida cu argentinienii.

În urma acestui rezultat, Polonia urcă pe primul loc în Grupa C cu 4 puncte în două partide. Arabia Saudită este pe locul doi cu 3 puncte tot din două partide.

  

Următorul meci al grupei C se va disputa sâmbătă seara. Argentina și Mexic se vor întâlni într-o partidă cu o miză mare deoarece în prima etapă, argentinienii au fost învinși de Arabia Saudită, iar mexicanii au obținut doar un punct în întâlnirea cu polonezii.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Un ”căţărător experimentat” escaladează Turnul Eiffel, sare cu paraşuta de pe monument, după care este arestat

Redacția

Amenzi de 200.000 de lei aplicate de ITM Neamț în luna iunie, pentru munca la negru

Redacția

Poliţia britanică a închis ancheta care viza o fundaţie de caritate patronată de regele Charles

Redacția
Încarcă...