NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

CSM Pașcani reziliază contractele jucătorilor și antrenorilor echipei din Liga 3! Mandric tace, leafa merge!

Situația echipei de fotbal CSM Pașcani, care este retrogradată matematic din Liga 3, a dus la luarea primelor măsuri din partea conducerii clubului. După articolele publicate de NewsPacani.com, directorul executiv al clubului, Bogdan Mandric, a intrat în colimatorul autorităților.

 

Primele măsuri anunțate sunt acelea că vor fi reziliate contractele jucătorilor și antrenorilor, decizie pe care Bogdan Mandric și-a asumat-o. Totul ar urma să intre în vigoare de la 1 iunie 2018. Din informațiile noastre, 7 dintre componenții lotului sunt plătiți cu salariul minim pe economie, iar restul pe bază de contract.

Directorul executiv al clubului nu a răspuns apelurilor telefonice, repetate în ultimile zile, pentru a oferi un punct de vedere.

CSM Pașcani mai are de disputat astăzi un meci la Roman, iar în ultima etapă joacă acasă cu Csikszereda.

În perioada următoare urmează să se ia o decizie în privința prezenței echipei în Liga 3. Există posibilitatea ca CSM Pașcani să primească loc în aceeași serie, cum s-a mai întâmplat, întrucât sunt semnale că foarte multe formații vor renunța la competiție.

Cu toate acestea, membrii Consiliului de Administrație doresc finanțarea altor secții din cadrul clubului și înființarea unor grupe de juniori de fotbal.    

loading...
Advertisements

Related posts

REPORTAJ la Ruginoasa | „Lasă, mami, că mă fac fotbalist şi te ajut să facem o casă mai mare”. Campionii Cupei Satelor, mândria comunei! Golgeterul echipei visează să ajungă la FCSB, iar de acolo la Juventus

Redacția

CSM Pașcani – Olimpia R. Sărat 0-2, în prima etapa din Liga 3

Marius Parteni

Cupa „1 Decembrie” la Tenis de Câmp şi-a desemnat câştigătorii

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site