RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Crăciunescu a demisionat din funcția de consilier local. Dr. Diana Acsinte îi va lua locul

Înainte de începerea ședinței de CL de miercuri, 31 octombrie, consilierul PNL Grigore Crăciunescu a anunțat legislativul local că începând de astăzi a renunțat la mandatul pe care l-a câștigat la alegerile din 10 iunie.

El a motivat că a demisionat din motive personale, însă demisia vine ca urmare că s-a înscris în cursa electorală pentru a candida la alegerile perlamentare în Colegiul 11 din Iași. Locul acestuia va fi luat de dr. Diana Acsinte, director medical Spitalul Municipal de Urgență Pașcani și membră PNL.

 „Sunt bucuros că am făcut parte din actualul CL. Îl felicit pe domnul primar care alături de consilieri și cei doi parlamentari a reușit să obțină fonduri de la Guvern pentru a stinge mare parte din datorii. Sper că ceea ce a început fostul primar Neculai Rățoi și am continuat eu, să fie dus la bun sfârșit de actualul primar Dumitru Pantazi. Mult succes în continuare!”, a declarat Grigore Crăciunescu.

  

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

ȘEDINȚĂ CL PAȘCANI: HOTĂRÂRE CORECTATĂ, BURSE PENTRU ELEVI, REABILITARE BLOCURI, REGULAMENT ADIS ȘI LOCURI PENTRU AGENȚII ECONOMICI ÎN PIAȚA DEAL

Redacția

Directorul economic al RAGCL Pașcani și-a dat demisia! Ședința Consiliului de Administrație de astăzi a fost amânată

Răzvan Grecu

Atenţionare meteo pentru judeţul Iaşi. Precipitaţii mixte până miercuri dimineaţa

Redacția
Încarcă...