RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Cotnari vrea să achiziționeze marca Steaua

Compania producatoare de vinuri Cotnari doreste sa achizitioneze marca Steaua, aflata în prezent în posesia Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti prin decizia irevocabila din 3 decembrie 2014 a Înaltei Curti de Casatie si Justitie.

Directorul general al companiei, Constantin Deleanu, a anuntat ca va participa la licitatia organizata in acest scop si ca este dispus sa plateasca 100.000 de euro pentru sigla Steaua.

Decizia a fost luata atunci cand Deleanu l-a auzit pe Gigi Becali spunand ca nimeni nu va plati mai mult de 5.000 de euro pe aceasta sigla.

  

Daca va fi cumparata de Cotnari, marca Steaua va fi pusa in Sala Stefan cel Mare a companiei.

“Am facut o sedinta si impreuna cu ceilalti colegi am hotarat ca noi am fi dispusi sa achizitionam aceasta sigla la un pret de 20 de ori mai mare decat cel oferit de domnul de la Steaua, adica 100.000 de euro. Noi consideram, ca toti romanii care sunt patrioti, ca este un simbol care are valoare nationala si vrem sa-, asezam la noi la Cotnari in sala Stefan cel Mare, unde sa stea alaturi de medaliile de aur. Pentru ca noi la Cotnari mai avem niste simboluri, avem un tablou foarte valoros care are 00 de ani de-al lui Stefan cel Mare, avem si o copie a sabiei lui Stefan cel Mare care a fost facuta in Spania la Toledo”, a spus Constantin Deleanu, directorul general al SC Cotnari.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Halep, victorioasă, însă aproape să abandoneze: M-am gândit la un moment dat să mă opresc

Redacția

Asediu la Lespezi! Iată marii câștigători ai competiţiei organizate de Viking’s!

Marius Parteni

Sorana Cîrstea s-a calificat în turul al doilea la US Open

Redacția
Încarcă...