NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Copiii de la Complexul „Sfântul Nicolae” din Pașcani au discutat cu polițiștii despre „Violenţă” şi „Prevenirea victimizării minorilor”


Poliţiştii de proximitate din cadrul Poliţiei municipiului Paşcani au desfăşurat o activitate educativ-preventivă la Complexul de Servicii Comunitare „Sfântul Nicolae” din Paşcani, în cadrul suitei de activităţi „19 zile de activism împotriva violenţei”. Acțiunea a avut loc luni, 16 noiembrie.

 


Activitatea a avut drept scop creşterea gradului de informare a copiilor pentru reducerea riscului de victimizare şi de implicare în prevenirea infracţiunilor, în special a celor cu violenţă. Au fost enumerate principalele tipuri de violenţă, factorii care le determină, răspunderea penală şi contravenţională, aceste aspecte  fiind ilustrate prin prezentarea temelor „Violenţa” şi „Prevenirea victimizării minorilor”.

La activităţi au participat 12 copii cu vârste cuprinse între 6 şi 17 ani, 3 cadre didactice şi directorul Complexului de Servicii Comunitare „Sf. Nicolae”.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Accident rutier cu o victimă la Moțca

Marius Parteni

Femeia care şi-a omorât soţul pentru că nu voia să facă sex rămâne în arest

Redacția

I-a furat identitatea cumătrei pentru a lua televizoare

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site