RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Doi minori din Lunca au scăpat ca prin urechile acului după ce un cărutaș nu s-a asigurat la întoarcerea atelajului hipo

Doi minori în vârstă de 7 ani și-au anunțat părinții că merg să se plimbe cu bicicleta, însă distracția lor a fost curmată de un căruțaș beat care era cât pe ce să-i bage în spital. 

În această seară, în jurul orelor 18.00, în apropierea școlii Lunca Pașcani, Victor E. de 7 ani și Alexandru E. de aceeași vârstă au fost acroșați de o căruță condusă de un cetățean care era sub influența băuturilor alcoolice.  Copiii se aflau pe un podeț când căruțașul Dumitru E. de 47 de ani a vrut să întoarcă atelajul hipo pentru a-l băga în curte. Acesta nu a observat însă copiii care se aflau în acel moment în spatele căruței.

  

Din câte se pare, norocul celor doi a constat în primul instinct de a se arunca în spatele podețului, astfel încât căruțașul a lovit din plin doar bicicletele, distrugându-le.

Bunica unuia din copii a solicitat printr-un apel la 112 un echipaj de la Ambulanță. La fața locului s-a deplasat atât un echipaj de la Ambulanță cât și unul de la Smurd.

Căruțașul a vrut să scape basma curată și a transportat unul dintre copii acasă cu scopul de a-i determina pe părinți să nu depună plângere.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Dosar penal pentru un bărbat după ce a fost prins beat la volan

Redacția

Elevi chiulangii, depistați de polițiști

Teona Gherasim

Hălăucești: Tineri cercetați pentru furt dintr-un bar

Marius Parteni
Încarcă...