NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Construcția unui bazin de înot, pusă în pericol de bâlbele administrației Pantazi

Consilierii locali au fost convocați astăzi în ședință de îndată, de către primarul Dumitru Pantazi. Subiectul are legătură cu faptul că adresa  terenului unde urmează să fie amenajat un bazin didactic de înot nu era trecută în documentația trimisă de semnatarii cererii de finanțare, în speță șefii administrației publice.

 

După cum spune și în raportul care însoțește acest proiect de hotărâre, cităm “nespecificarea adresei exacte a terenului în suprafață de 3.000 mp care face obiectul hotărârii 67/29.03.2019 poate conduce la respingerea proiectului”. Dumitru Pantazi, primarul municipiului, a susținut cu totul altceva în luarea de cuvânt din fața consilierilor prezenți astăzi la ședință.”Ne-au trimis niște documente să le completăm, în sensul să fie modificate cum vor ei”, a spus Dumitru Pantazi, cu referire la recomandările celor de la Compania Națională de Investiții, din subordinea Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

Serviciile din subordinea primarului Dumitru Pantazi au înaintat Consiliului Local modificarea hotărârii prin care s-a aprobat destinația pentru bazinul didactic de înot.

Locația unde ar urma să fie amenajat bazinul de înot este pe strada Stadion, nr.3, din incinta Complexului Sportiv Municipal.

Documentați depusă de Primăria Pașcani, urmează să fie analizată de cei de la Compania Națională de Investiți. Dacă va fi conformă, va fi aprobată cererea de finanțare.

Advertisements

Related posts

Un consilier local este indignat de cum sunt tranportați beneficiarii ajutorului social

Teona Gherasim

Gazon de 70.000 lei montat în centrul municipiului Pașcani! Mii de flori vor fi plantate în zilele următoare!

Răzvan Grecu

Prefectul județului a cerut primarilor să nu doarmă în sezonul rece

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site