NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Constantinescu favorit pentru încă un mandat la șefia PSD, Dragoș Ionescu la tineret. Gabriela Nedelcu ar preda ștafeta unei colege mai tinere

Alegerile din organizația locală a Partidului Social Democrat se apropie, data acestora fiind stabilită pentru 16 martie. Va fi o ședință la care va participa mai mult ca sigur și președintele organizației județene, Gheorghe Nichita. Florin Constantinescu, actualul lider al social-democraților pășcăneni, va câștiga un nou mandat de președinte, mai ales că se discută că nu va avea contracandidat.

El are susținerea conducerii organizației județene, declarată chiar prin vocea lui Nichita. Într-un articol apărut în urmă cu două săptămâni pe fluxul www.oradeiasi.ro liderul județean spune că își dorește ca din echipa sa să facă parte și Florin Constantinescu, vicepreședinte al Senatului. Parlamentarul pășcănean se bucură și de susținerea centrală a partidului, o dovadă în acest sens fiind numirea în funcția din Senatul României.

 În organizație mai sunt pretendenți la această funcție. Este vorba despre primarul Dumitru Pantazi și chiar deputatul Neculai Rățoi. Cei doi par să fi înțeles deja că președinții cu rezultate la alegeri nu pot fi schimbați, aceasta fiind și o directivă internă social-democraților, pentru a nu crea dezbin în organizațiile din țară.

 La tineret lucrurile sunt clare. Dragoș Ionescu va fi cel care va conduce și în următorii ani organizația, deși împlinește vârsta de 35 de ani în luna august a acestui an.

 ”Nu este nici o problemă. Prin decizia președintelui organizației județene pot să îmi duc la capăt mandatul. Oricum îmi doresc să am contracandidați. Competiția este benefică și avem multe de învățat”, a spus Dragoș Ionescu, actualul lider al tinerilor din PSD.

 O schimbare este posibil să se înregistreze în rândul organizației de femei. Gabriela Nedelcu ne-a declarat că încă nu este hotărâtă dacă va candida din nou, fiind tentată să predea ștafeta unei colege mai tinere. Alegerile pentru șefia organizației de tineret și femei vor avea loc pe data de 14 martie 2013.         

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

 

Advertisements

Related posts

Florin Constantinescu felicită Republica Moldova pentru parafarea Acordului de Asociere

Redacția

Vizita delegației Partidului Social Democrat în Republica Moldova

Redacția

Liderii județului, la discuții cu primarii din Colegiul 5: Soluții pentru finalizarea investițiilor în derulare și identificarea de noi oportunități

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site