NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Consiliul Județean Iași a semnat contractul de modernizare a DJ 201C, care traversează comuna Răchiteni

Consiliul Județean Iași, prin Direcția Județeană de Administrare a Drumurilor și Podurilor (DJADP), a semnat ieri,  6 ianuarie, contractul de execuţie a lucrărilor de modernizare a DJ 201C: limită județ Neamț – Răchiteni – intersecție DN 28.

”Astăzi ( n.r. ieri 6 ianuarie) în zi de mare sărbătoare, în sala de ședințe a CL Comuna Rachiteni, în prezența Președintelui CJ Iaşi, dl Alexe Costel, vicepreședintele CJ dl Sorin Afloarei, a directorului DJDP Iași și reprezentanți ai constructorului, a fost semnat Contractul de execuție a lucrărilor de asfaltare a DJ 201 C, care traversează Comuna Răchiteni. După emiterea ordinului de începere a lucrărilor și când vremea va permite, constructorul va începe lucrările care trebuie terminate în 9 luni de zile. Mulțumesc d-lui președinte Alexe Costel pentru sprijinul și implicarea în susținerea și realizarea acestui proiect. Am încheiat anul 2021 cu vești bune de la CNI și începem anul 2022 în forță, cu vești foarte bune pentru comunitatea din Răchiteni”, a anunțat primarul comunei Răchiteni, Petre Doboș, pe pagina sa de facebook.  

Lucrările vor fi realizate de asocierea SC Darcons SRL – SC Mithrab Build SRL, iar valoarea totală a contractului este de 12.650.475,98 lei ( inclusiv TVA ). 

Advertisements

Related posts

28 iulie: Ședință de Consiliu Local Valea Seacă (VIDEO)

Redacția

Hora Satului şi lansare de carte la Centrul Cultural din Ruginoasa

Ema Roman

Meșteșuguri aproape uitate. Adevărate opere de artă ies din mâinile unei bătrâne din Miroslovești (Video)

Redacția
Încarcă...