NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Consilierul liberal Claudiu Bodoașcă o acuză de minciuni pe Gabriela Nedelcu, viceprimarul municipiului Pașcani

Contre de la distanță, între doi aleși locali, pe tema votului din legislativul local. Consilierul Claudiu Bodoașcă a acuzat-o astăzi pe Gabriela Nedelcu, viceprimarul municipiului Pașcani, că ar fi mințit într-o emisiune televizată cu privire la votul consilierilor PNL, pe două investiții majore din municipiul Pașcani.

Este vorba despre proiectele de hotărâre privind aprobarea studiilor de fezabilitate pentru amenajarea noului cimitir și pentru extinderea rețelelor de apă și canalizare, în municipiul Pașcani. Viceprimarul Gabriela Nedelcu a declarat într-o emisiune televizată că aleșii PNL din Consiliul Local ar fi votat împotriva acestor proiecte.

La acestea acuzații a răspuns consilierul PNL Claudiu Bodoașcă într-o conferință de presă ce a avut loc astăzi. Acesta a arătat jurnaliștilor două procese verbale ale ședințelor în care s-au votat celor două proiecte, din care rezultă că el și colegii săi au votat ambele studii de fezabilitate: atât cel cu noul cimitir, cât și cel cu extinderea rețelelor de apă și canalizare.

„Îmi pare rău să constat că adversarii noștri politici, într-o competiție electorală cum este cea de acum, se pretează nu la argumente și soluții, ci la minciuni pentru a discredita consilierii liberali. Ceea ce vreau să atrag atenția este că aseară, într-o emisiune electorală, doamna Gabriela Nedelcu a mințit de trei ori. Dacă prima, cea în care spunea că lucrările la parcul Peștișorul continuă, o pot înțelege ca fiind o minciună electorală, celelalte două minciuni spuse în acea emisiune privesc direct consilierii locali și activitatea lor din Consiliul Local. Eu în calitate de lider de grup al consilierilor liberali, nu pot să trec peste așa ceva.  Prima minciună se referă la aprobarea studiului de feazbilitate pentru înființarea noului cimitir.  Noi am militat foarte mult pentru acest obiectiv. Am aici procesul verbal al ședinței din anul 2018, din care se poate constata că proiectul a fost votat în unanimitate de consilierii prezenți în sală, deci și de cei din PNL. A doua minciună este cu privire la aprobarea proiectului privind studiul de fezabilitatea pentru proiectul de extindere a rețelelor de apă și canalizare. În mod mincinos, domana viceprimar a spus că noi nu am votat acest proiect. Am aici procesul verbal din mai 2020, deci este o informație proaspătă de câteva luni. 18 voturi pentru! Toți consilierii prezenți la ședință au votat pentru acest proiect. Pe această cale o rog pe doamna viceprimar să retracteze și să-și ceară scuze publice pentru minciunile spuse aseară. Dacă nu o va face, eu personal mă voi simți îndreptățit ca de fiecare dată când ne vom mai întâlni în spații publice să o fac mincinoasă”, a acuzat Claudiu Bodoașcă. 

  

Documentele prezentate de Claudiu Bodoașcă sunt reale și se află postate pe pagina de internet a Primăriei. Gabriela Nedelcu nu a răspuns apleurilor telefonice repetate, pentru a lămuri această situație.

Advertisements

Related posts

Atenție șoferi! Circulația pe sectorul de drum Gâștești – Moțca îngreunată de lucrări de plombare și asfaltare

Teona Gherasim

Dubele cu marfă din parcarea pieții vale greu de clintit!

Marius Parteni

Cum pot lua credite angajații cu contract pe perioadă determinată

Redacția
Încarcă...