RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Consilierul liberal Alexandru Dandu l-a întrebat pe primarul Dumitru Pantazi când se va putea plăti electronic taxele și impozitele locale

 

7 luni de zile au trecut de când aleșii locali au aprobat, la propunerea PNL, un proiect de hotărâre privind implementarea plății electronice pentru taxele și impozitele locale.  Cu toate acestea, primarul Dumitru Pantazi nu a reușit să pună în aplicarea hotărârea adoptată de aleșii locali.

  

 

Alexandru Dandu, unul dintre inițiatorii hotărârii amintite, l-a întrebat din nou pe primarul Dumitru Pantazi de ce nu a reușit municipalitatea să implementeze acest sistem electronic de plată a taxelor și impozitelor locale. Liberalul a atras atenția că este foarte aglomerat la Serviciul de Taxe și Impozite Locale și a exemplificat că pentru plata unei taxe de timbru în valoare de 1 leu, trebuie să stai la o coadă de 40 de minute.

„Revin la un subiect mai vechi: când puneți în aplicare hotărârea privind implementarea sistemului de plată a taxelor on-line? La Serviciul de Taxe și Impozite Locale cozile sunt în continuare interminabile. Merită să plătești o taxă de timbru de un leu și stai la o coadă de 40 de minute? Tot îmi spuneți că procedura dureaază….Dați un termen când se face”,  a cerut Alexandru Dandu, consilier PNL.

La interpelarea liberalului, primarul Dumitru Pantazi nu a formulat un răspuns, în locul acestuia luând cuvântul George Prisecaru, it-istul Primăriei.

„Am terminat tot ce a fost partea de IT. S-a încheiat contractul cu instituția bancară și cred că actele sunt trimise la Agenția digitală pentru semnarea protocolului. Nu e treaba mea să mă ocup de chestia asta,” a explicat George Prisacaru.   

Alexandru Dandu a mai făcut această interpelare și la finalul anului trecut. Nici atunci primarul Dumitru Pantazi nu a oferit un răspuns pentru rezolvarea acestei probleme.

Related posts

SC MARIO BOLO SRL anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a autorizaţiei de mediu

Redacția

Publicație de vânzare de bunuri mobile (1)

Redacția

Viaţa Sfintei Mironosiţe şi Întocmai cu Apostolii, Maria Magdalena

Redacția
Încarcă...