RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Consilierii locali chemați să-și asume gestionarea programului școlar „Cornul și Laptele”

Aleșii locali vor discuta luni, 31 august, un proiect foarte important pentru elevii Pașcaniului.  Este vorba despre programul ”Cornul și Laptele”, iar consilierii locali trebuie să decidă dacă de contractarea acestui serviciu și de urmărirea implementării lui, se va ocupa Primăria Municipiului Pașcani.

În anul 2018, elevii din Pașcani nu au beneficiat de acest program deoarece administrația condusă de primarul Dumitru Pantazi a refuzat implementarea programului, finanțat din bani europeni. În anul 2019, proiectul a fost implementat la Pașcani de Consiliul Județean Iași după ce consilierii locali de la putere au emis o hotărâre prin care nu-și asumau responsabilitatea gestionării acestui proiect.

Acum, cu doar câteva zile înainte de începerea anului școlar 2020 -2021 primarul Dumitru Pantazi le-a solicitat consilierilor locali să se pronunțe din nou dacă vor sau nu ca Primăria să se ocupe de acest program. Comisia economică a votat astăzi pentru asumarea răspunderii, votul fiind dat și de consilierii de la putere.

Schimbarea de atitudine a social democraților ar putea fi pusă pe seama faptului că votul se va da în plină campanie electorală, atunci când alegătorii sunt mult mai vigilenți, față de actul administrativ.

  

Related posts

Marius Pintilie a notificat municipalitatea că va elibera spațiul din fața Gării! Pantazi a recunoscut că Primăria nu avea niciun proiect pentru amplasarea locomotivei în acea zonă!

Răzvan Grecu

Șeful Direcției Județene de Administrare a Drumurilor și Podurilor în această seară la Actualitatea Tv. Adresează-i o întrebare

Marius Parteni

Olariu solicită înființarea unor parcări la două blocuri din zona vale! Primăria are deja un regulament!

Oana Cordoneanu
Încarcă...