NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Consilierii locali chemați să-și asume gestionarea programului școlar „Cornul și Laptele”

Aleșii locali vor discuta luni, 31 august, un proiect foarte important pentru elevii Pașcaniului.  Este vorba despre programul ”Cornul și Laptele”, iar consilierii locali trebuie să decidă dacă de contractarea acestui serviciu și de urmărirea implementării lui, se va ocupa Primăria Municipiului Pașcani.

În anul 2018, elevii din Pașcani nu au beneficiat de acest program deoarece administrația condusă de primarul Dumitru Pantazi a refuzat implementarea programului, finanțat din bani europeni. În anul 2019, proiectul a fost implementat la Pașcani de Consiliul Județean Iași după ce consilierii locali de la putere au emis o hotărâre prin care nu-și asumau responsabilitatea gestionării acestui proiect.

Acum, cu doar câteva zile înainte de începerea anului școlar 2020 -2021 primarul Dumitru Pantazi le-a solicitat consilierilor locali să se pronunțe din nou dacă vor sau nu ca Primăria să se ocupe de acest program. Comisia economică a votat astăzi pentru asumarea răspunderii, votul fiind dat și de consilierii de la putere.

Schimbarea de atitudine a social democraților ar putea fi pusă pe seama faptului că votul se va da în plină campanie electorală, atunci când alegătorii sunt mult mai vigilenți, față de actul administrativ.

  
Advertisements

Related posts

Pășcănenii reclamă: ”Strada Aleea Izvoarelor e uitată de Primărie”!

Redacția

INFORMARE METEOROLOGICĂ de ninsori, precipitaţii mixte și polei în Moldova

Redacția

Un tânăr din PSD urmează să depună jurământul în Consiliul Local

Irina Gherasim
Încarcă...