RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Start de campanie electorală la Pașcani

Partidele politice și candidații acestora au intrat de astăzi, oficial, în campanie electorală. La alegerile din 27 septembrie s-au înscris 7 formațiuni politice, și 2 candidați independenti: PNL, PSD, PRO România, USR PLUS, PMP, ALDE, Partidul Verzilor, Dănuț Răuț și Gabriel Sofian.

Startul campaniei s-a dat în această noapte, la ora 00.00, iar primul afiș a fost lipit de Cristian Rățoi de la PRO România. Fotografiile au fost postate pe pagina acestuia de Facebook, însoțite de următorul mesaj: „De astăzi a început campania alegerilor locale. De astăzi candidații la funcțiile vremelnice de primar, consilier local, președinte C.J. și consilier C.J. se vor prezenta și își vor expune așa zisele ,,realizări”. E mult sau puțin, dumneavoastră veți decide. Își vor motiva și neîmplinirile, se vor scuza. Tot dumneavoastră veți fi cei care, stabilesc cât de reale sau puerile sunt scuzele. Suntem pe ultima sută de metri. De dumneavoastră depinde totul, de votul dumneavoastră. Analizați, comparați și cântăriți fiecare candidat și fiecare propunere. E dreptul dumneavoastră pentru a nu mai fi triști, supărați sau dezamăgiți. E dreptul dumneavoastră…… În spiritul unei campanii elegante PRO România Pașcani urează succes candidaților, iar alegătorilor le dorește multă sănătate. Dumnezeu să ne lumineze sufletul și mintea. Sunt PRO Pașcani sunt PRO Oameni”, a scris Cristian Rățoi pe Facebook.

În această dimineață, de la ora 10.00 membrii PNL au afișat primul material electoral al partidului, din această campanie electorală. Startul a fost dat de Marius Pintilie, candidatul PNL la funcția de primar.

„Am lipit primul afiș electoral din această campanie electorală foarte importantă, considerăm noi, pentru viitorul municipiului Pașcani. Am propus pentru pășcăneni o echipă foarte bună pentru Consiliul Local. Eu sunt candidat la Primăria Muicipiului Pașcani. Avem și propunri foarte bune pentru lista de consilieri județeni, și dorim să transmitem pășcănenilor, în această perioadă de o lună de zile, faptul că misiunea noastră este să transformăm Pașcaniul într-un oraș curat și civilizat, să facem în Pașcani cât mai multe locuri de muncă, să facem din Pașcani un municipiu de care să fim mândri. Trebuie să ne luptăm să oprima această degradare a municipiului și să reclădim Pașcaniul”, a declarat Marius Pintilie, candidatul PNL la funcția de primar.

  

Un alt politician care a început afișajul electoral este Sorin Olariu de la PMP.

Related posts

AlegeriLocale2020/ANI lansează pe site o secţiune dedicată; listă actualizată cu cei care nu pot candida

Redacția

S-a făcut public! Află cum se clasează candidații la Primăria Municipiului Pașcani în sondajul făcut de PNL Iași! Vezi ce procent neașteptat are AUR la Pașcani!

Răzvan Grecu

Marius Pintilie – noul primar al Pașcaniului!

Răzvan Grecu
Încarcă...