NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Femeie din Stolniceni Prăjescu, bătută și agresată sexual! Ancheta bate pasul pe loc!

Caz de agresiune fizică și tentativă de viol, în comuna Stolniceni Prăjescu. Un bărbat a încercat să violeze o femeie, pe care o invitase în curtea casei să deguste din vinul pe care urma să-l vândă pentru un parastas.

Totul s-a întâmplat în seara zilei de 21 august. Bărbatul cercetat este angajat al Direcției Județene de Drumuri și Poduri Iași. El are o proprietate în satul Cozmești, acolo unde a ajuns la finalul săptămânii trecute. Le-a spus vecinilor că a venit să tragă în sticle niște vin. Îi promisese unei vecine că îi vinde câțiva litri, pentru a-i folosi la un parastas.

În jurul orelor 21.30, bărbatul a chemat-o pe femeie să deguste vinul. Au mai stat de vorbă, după care autorul a început să îi facă propuneri indecente. Femeia l-ar fi refuzat și a încercat să plece acasă. Între cei doi a avut loc o ceartă, urmată de țipete și strigăte de ajutor. O vecină a intrat în curtea casei, acolo unde a găsit-o în iarbă pe victimă.

„Polițiștii au fost sesizați de către o vecină, despre faptul că o femeie este agresată de un bărbat în curtea locuinței acestuia. În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar în prezent efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt, pentru a fi dispuse măsurile legale care se impun”, ne-a declarat Anca Vîjîiac, purtător de cuvânt al IPJ Iași.         

  

Femeia care a alertat autoritățile a găsit victima căzută, inconștientă, în curtea casei bărbatului. Din informațiile noastre, ea prezenta urme de violență, era plină de sânge și avea plăgi deschise, semn că a fost atacată cu un cuțit.

Victima a fost transportată în Compartimentul de Primiri Urgențe de la Spitalul Municipal Pașcani. A doua zi, pe data de 22 august, a fost externată la cerere, dar copiii au dus-o spre după amiază la un spital din Iași pentru examinări suplimentare.

În acest caz a mai fost depusă o plângere pentru tentativă de viol. Apropiații familiei ne-au declarat, sub protecția anonimatului, că de la momentul incidentului ancheta bate pasul pe loc, nefiind dispuse măsuri de către procurorul de caz.

Advertisements

Related posts

Ciohorăni: Prietenie mare în gospodăria unei bătrâne între o căprioara și câinele de curte

Marius Parteni

Sâmbătă va fi sfințită Troița de la Moțca ridicată în cinstea eroilor căzuți pe câmpurile de luptă

Redacția

Răchiteni: Ședință de Consiliu Local, 18 februarie (VIDEO)

Redacția
Încarcă...