NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Consilierii locali au respins ultimul cont de execuție bugetară la 30 iunie 2012

Primarul Dumitru Pantazi a propus astăzi consilierilor locali un proiect de hotărâre prin care se respinge ultima execuție bugetară a fostei administrații. Actualul edil șef a trebuit să explice consilierilor de ce într-un document aflat la mapa consilierilor Direcția Economică a Primăriei propune aprobarea acestei execuții bugetare.

În titlu se merge pe respingerea contului de execuție, în finalul documentului se propune aprobarea acestui cont de execuție” s-a arătat contrariat Dorin Nechifor, făcând referire la referatul Direcției Economice.

Primarul a replicat că pot fi puncte de vedere diferite în Primărie, însă sunt nereguli cu acel cont de execuție. „Ordonatorul principal de credit are libertatea de a face transferuri de sume în același capitol în baza unui referat al direcției de resort și vizate de către ordonatorul principal de credite. Aceste referate nu există”, a explicat Dumitru Pantazi.

Advertisements
  

Comisiile de specialitate ale Consiliului Local au aprobat respingerea contului de execuție, la fel ca și întreg Consiliul Local, cu excepția consilierilor PNL Neculai Enea și Dorin Nechifor care au votat împotrivă.

Advertisements

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

ApaVital a început să se organizeze la Pașcani. Două sectoare de activitate cu maxim 85 de angajați!

Marius Parteni

Șeful ARSACIS ascunde, consilierilor locali, amănunte importante legate de forma în care ApaVital va achita redevența la Pașcani

Marius Parteni

Subiecte importante pe ordinea de zi a următoarei ședințe a Comisiei Tehnice de Organizare a Circulației Rutiere

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site