NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Consilierii în ședință pentru a debloca situația de la Eco Salubritate. Primăria își plătește din datorii!

 

Consiliul Local este convocat vineri, 20 septembrie, în ședință de îndată pentru a aloca o sumă de 600.000 lei pentru societatea Eco Salubritate SA. Banii vor ajunge în contul operatorului de salubritate, în urma unei rectificări bugetare.

 Primăria Pașcani datorează celor de la Eco Salubritate peste 800.000 lei, pentru activitatea de colectare și transport a deșeurilor la depozitul ecologic de la Țuțora, potrivit informațiilor oferite de Leonard Ursu, directorul societății. Amenințarea că începând de astăzi nu va mai fi ridicat gunoiul menajer din zona de blocuri și case, cu excepția instituțiilor publice, l-au determinat pe primarul Dumitru Pantazi să reacționeze.  

Pe ordinea de zi a ședinței de îndată, se regăsește un proiect prin care este propusă rectificarea bugetului cu suma de 600.000 lei.

„Activitatea de colectare a deșurilor nu va fi sistată. Vineri este programată o ședință în care se va propune alocarea de fonduri pentru această societate, din taxa de salubrizare încasată”, a spus Cristian Menegon, purtătorul de cuvânt al Primăriei.

Directorul de la Eco Salubritate susține că dacă acești bani vor intra în cont, nu vor fi probleme. De mâine se va face fracționat și plata salariilor către angajați.

Leonard Ursu a arătat ieri, într-o adresă trimisă consilierilor, că are datorii de peste 700.000 lei către Salubris SA și alți 214.000 lei către firma care asigură transportă gunoiului la Depozitul Ecologic. El susține că dacă ar fi încasat banii pentru activitatea desfășurată, nu ajungea în această situație.

  

 

               

 

loading...
Advertisements

Related posts

Aveti grija ce cadouri cumparati pentru cei mici! Cateva controale au scos la iveala nereguli grave

Redacția

Ce declaraţii trebuie depuse la Fisc luna aceasta

Redacția

Laura Pașcu, șefa de la Achiziții, dezminte că ar face politică!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site