NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Două străzi din Pașcani vor avea asfalt. Lucrările ar urma să înceapă anul viitor!

Anul viitor ar urma să înceapă implementarea proiectului de modernizare a 80 de străzi din municipiul Pașcani. În prezent Primăria așteaptă ca proiectanții să finalizeze și să predea studiile de fezabilitate, astfel că lucrările nu au cum să înceapă anul acestea, conform declarației făcute de primarul Marius Pintilie în ședința de CL ce a avut loc la finalul săptămânii trecute.

Totuși, chiar și cu aceste studii terminate nu toate străzile vor fi asfaltate în primă fază. Prioritate vor avea cele care au deja rețele de apă și canalizare, celelalte urmând să fie modernizate după ce ApaVital va rezolva această problemă.

Două străzi au fost nominalizate ca fiind eligibile pentru asfaltare de căre primarul municipiului. Este vorba despre strada Casa de Apă și strada Vlad Țepeș.

„Referitor la strada Casa de apă aceasta este prinsă pe pachetul de reabilitare a celor 80 de străzi la care trebuie să primim studiile de fezabilitate. Această stradă și strada Vlad Țepeș reprezintă o prioritate, cumva. La anul le vom asfalta, deoarece pe aceste străzi există și apă și canalizare. Nu are sens să pui asfalt pe o stradă, dacă în 2022 vine ApaVital și pune conducte de apă și canalizare”, a spus primarul Marius Pintilie.

  
Advertisements

Related posts

Curtea de Conturi a stabilit că municipalitatea poate avea probleme în rambursarea împrumutului BEI din cauza aderării la A.R.S.A.C.I.S și delegării serviciului către ApaVital

Răzvan Grecu

Cinci zile cu restricții pe Drumul Național ce tranzitează suburbia Gâștești!

Marius Parteni

Primăria obligată de instanță să preia de la ApaVital, bunuri în valoare de 500.000 de euro!

Răzvan Grecu
Încarcă...