NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Condițiile în care EcoSalubritate ridică deșeurile inerte și biodegradabile la Pașcani!

Conducerea societății EcoSalubritate SA a făcut astăzi public programul după care vor fi ridicate deșeurile inerte și biodegradabile. Acesta vine ca urmare a faptului că foarte mulți cetățeni așteaptă ca ele să fie ridicate de autocompactoarea ce colectează gunoiul.

 

Pentru a scăpa de deșeurile provenite din demolări, sau cele vegetale, trebuie mai întâi să anunțați telefonic operatorul, iar mai apoi mașina va veni la poartă.

”Societatea noastră, în calitate de operator al serviciului public de salubrizare, procedează la ridicarea deșeurilor inerte (provenite din demolări, construcții, etc.), respectiv a celor biodegradabile(vegetale, frunze, crengi, etc.), în baza solicitării telefonice la numerele 0232-76.34.00 sau 0232-76.34.10 sau scrise a clienților – persoane fizice, solicitare adresată societății noastre, cu indicarea locației de unde se face ridicarea acestora”, se arată într-un comunicat de presă transmis de către Leonard Ursu, directorul societății.

 

El a mai explicat că această categorie de deșeuri este ridicată cu tractoarele și depozitată pe platforma special amenajată în vecinătatea fostei gropi de gunoi.

Ridicarea lor se face după următorul program :


– PAȘCANI – ridicarea în prima vineri din lună
– SODOMENI, BOȘTENI – ridicarea în prima luni din lună
– LUNCA PAȘCANI – ridicare în prima marți din lună
– BLĂGEȚTI – ridicare în prima miercuri din lună
– GÂȘTEȘTI – ridicare în prima joi din lună

 

Advertisements

Related posts

ApaVital susține că Primăria a înlocuit conducta de apă pe Aleea „Plozilor”! Primarul îl contrazice pe Doruș și spune că operatorul de apă a făcut lucrarea!

Răzvan Grecu

Primăria Pașcani scoate la concurs trei posturi vacante. Pentru unul dintre ele se cere o vechime de minim 9 ani

Teona Gherasim

Țeavă distrusă în căminul de branșament al blocului U3. Locatarii au chemat Poliția să facă anchetă

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site