RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Concurs de promovare internă la Primăria Pașcani

Agenția Națională a Funcționarilor Publici recrutează șef pentru Serviciul Financiar Contabilitate, din cadrul Primăriei Pașcani. Este vorba despre un concurs de promovare internă, la care pot participa doar funcționari din cadrul instituției.

 

  

Concursul se va desfășura la sediul ANFP în data de 16 aprilie 2018, atunci când va avea loc proba scrisă. Ulterior se va desfășura și interviul. Cei interesați pot depune dosarele până pe data de 3 aprilie.

Aceștia  trebuie să aibă studii superioare de licență absolvite cu diplomă, respective studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în științe economice, studii de masterat sau post universitare absolvite în domeniul administrației publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice, în condițiile legii, să fie numiți într-o funcție publică din clasa I, vechimea în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice minim doi ani, să nu aibă în cazierul administrativ o sancțiune disciplinară neradiată, în condițiile legii, cunoștințe operare PC, nivel de bază, dovedite pe baza unor documente care să ateste deținerea competențelor respective, emise în condițiile legii.

 

Related posts

Primăria Pașcani montează monitorizare GPS pe automobilele și utilajele municipalității

Răzvan Grecu

Cod roșu de averse torențiale, vijelii și grindină în județul Iași! Prefectul a convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență

Redacția

Primăria Pașcani a notificat astăzi Delgaz Grid că aleșii locali au aprobat cofinanțarea montării a două puncte de transformare în cartierul Aerodrom

Răzvan Grecu
Încarcă...