RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Ștrandul Municipal a început să aducă bani la bugetul local

În data de 3 iunie a fost redeschis Ștrandul Municipal. Deși nu au fost foarte multe zile cu temperaturi ridicate, pășcănenii au venit în număr mare pentru a se distra aici. Maximul de persoane a fost atins în acest weekend, datorită și temperaturilor ce au depășit 31 de grade Celsius la umbră.

În perioada 3-7 iunie 2012, Ștrandul Municipal a încasat 3200 de lei, bani ce vor merge la bugetul local. Meteorologii au anunțat o vară cu temperaturi ce vor atinge și pragul de 35 de grade Celsius, astfel că ștrandul va aduce și anul acesta sume importante la buget. Sumele încasate aici vor depinde tot timpul de condițiile meteo. De exemplu anul trecut, datorită vremii deosebit de calde, ștrandul a produs și 2000 de lei într-o zi.

În momentul de față, ștrandul este curățat și va fi umplut cu apă în următoarele zile. În weekend-ul ce urmează vremea se anunță a fi călduroasă iar pășcănenii vor veni din nou în număr mare.

  

Related posts

Comisia de organizare a circulației rutiere vot favorabil pentru centrul comercial din zona Clubului Copiilor

Marius Parteni

Nunțile ar putea fi permise după 15 iunie. Cuplurile, în incertitudine

Redacția

Ploile fac ravagii în Pașcani. Alunecări de teren la intersecția dealului Mârzasca cu strada Nicolae Iorga și zeci de băltoace printre blocurile din zonă

Răzvan Grecu
Încarcă...