NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Comuna Todirești va avea sală de sport în valoare de 1,3 milioane de euro! Constructorii au venit cu oferte pentru execuția lucrărilor

Sediu Primăria Todirești

Comuna Todirești, județul Iași, beneficiază de fonduri pentru construirea unei săli de sport din satul cu același nume. Recent, Compania Națională de Investiții (CNI) a lansat licitația pentru realizarea lucrărilor. La procedură au fost depuse din partea următorilor constructori: asocierea Construct & Drum SRL – Trust AVB SRL, asocierea Katar Conneg SRL – Stood Project SRL, asocierea Simion Tehnoconstruct SRL – MTA Structural Engineers SRL – Dalubuild Construct SRL, asocierea Hentza Business – Costruzioni Generali Sud SRL, asocierea Concas – BB & Asociații Design SRL, asocierea ABC – Con Internațional SRL – Arhitectures Projects Development 8 SRL. Firmele ofertante se bat pentru un contract în valoare de 6.534.491 lei, fără TVA, aproximativ 1,3 milioane de euro. Primăria Todirești a aplicat cererea de finanțare pentru atragerea tinerilor spre activitățile sportive.

Publicul va avea acces în sala de sport în timpul vacanțelor sau la final de săptămână

Terenul pus la dispoziție de Primăria Todirești are o suprafață de 2.500 de metri pătrați. Regimul de înălțime a clădirii va fi P+1. Sala va fi folosită în special de unitățile de învățământ. La parterul clădirii vor fi amenajate terenul de sport, foaier, spațiu de prim-ajutor, depozit de material didactic, vestiar pentru profesor și antrenori, vestiare pentru fete și băieți.

„Sala de sport propusă se adresează uzului didactic cu posibila utilizare publică în perioadele de vacanță sau la sfârșit de săptămână. Suprafața necesară minimă a terenului pe care se poate amplasa clădirea sălii de sport este de cca. 2.500 mp (pentru a îndeplini condițiile stabilite prin regulamentul general de urbanism). Este dimensionată ținând cont de dimensiunile unui teren de baschet, a unui teren de tenis, un teren de volei cu distanțele de siguranță aferente, o tribună cu 100 de locuri, vestiare pentru sportivi, grupuri sanitare pentru public”, se arată în documentația procedurii.

bzi

  
Advertisements

Related posts

Impact între două autoutilitare, la Luncași!

Marius Parteni

Imagini din Boșteni: Efectul lipsei platformelor de depozitare a containerelor pentru deșeuri

Marius Parteni

Elevii Școlii Gimnaziale “Vasile Alecsandri” din Mircești au primit cărți din partea Asociației Curtea Veche

Irina Gherasim
Încarcă...