RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Electorale

Componența Biroului Electoral Pașcani. Iată pe cine au nominalizat partidele! MP nu are reprezentant la acest moment

Biroul Electoral Local Pașcani a fost completat astăzi cu reprezentanții partidelor politice din municipiu. Nu vor avea membrii în această structură cei de la Mișcarea Populară sau UDMR.

 

Conform procesului verbal afișat la sediul Primăriei Pașcani, componența este următoarea: Mihaela Hitruc – președinte, Lăcrămioara Gavril – locțiitor, Mihai Dediu (UNPR), Dumitru Răducu (ALDE), Ionel Ciurilă (PNL) și Mihai Buhăiescu (PSD).

  

Membrii partidelor politice care fac parte din Biroul Electoral Local au fost nominalizați de formațiunile din care provin. Condiția ca un partid să poată avea reprezentant este aceea de a avea şi grup parlamentar propriu în una din Camerele Parlamentului.

Partidele înscrise în comopetițiile electorale mai au o șansă la a doua etapă de completare a birourilor elctorale. În termen de cinci zile de la data finală de depunere a candidaturilor partidele pot face nominalizări, iar în urma tragegii la sorți urmează să fie completat biroul.

În final componența Biroului Electoral la Pașcani va fi de 9 persoane: pre;edinte, locțiitor și reprezentanți ai partidelor. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Și în 2016 Lunca decide primarul Pașcaniului

Răzvan Grecu

Cătălin Moroșanu vine astăzi la Paşcani

Redacția

Alegerile prezidențiale prelungesc programul la buletine

Teona Gherasim
Încarcă...