RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Coaliţia nu se grăbeşte deloc să elimine pensiile speciale

Coaliţia nu se grăbeşte deloc pentru a rezolva problema pensiilor speciale, deşi la începutul verii aleşii au dat de înţeles că ar putea să urgenteze discuţiile şi munca pe această temă, pentru a termina cu scandalul pensiilor speciale. Iar o primă mare problemă a fost atitudinea ministrului Muncii, Marius Budăi (PSD), care a tergiversat subiectul, deşi de la el era aşteptat semnalul, prin o variantă de proiect realizată de comisia de lucru de la minister.

„Nu s-a avansat deloc în ultima lună. Şi atunci, în iulie, ştim unde eram, adică nici nu începusem să discutăm pe marginea proiectului”, a declarat pentru „Adevărul” unul dintre specialiştii PNL pe problematica pensiilor şi salarizării. Mai mult, grupul de lucru al Coaliţiei pentru aceste teme nici măcar nu s-a reunit. „Nu ştiu de nicio comisie care să fi lucrat”, a precizat la rândul lui Adrian Solomon (PSD), preşedintele Comisiei de muncă din Camera Deputaţilor, pentru „Adevărul”.

PNL arată cu degetul către Budăi. „În cadrul Coaliţiei nu există o propunere concretă privind un proiect de reformă a pensiilor în momentul acesta”, a precizat Ionuţ Stroe, purtător de cuvânt al PNL, care a punctat faptul că discuţie privind paşii următori o să aibă loc în momentul în care va exista un proiect pe care se să lucreze.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  

Related posts

Rata de incidență COVID-19 a crescut la 1,76 de cazuri la mia de locuitori în București

Redacția

Stocarea energiilor „verzi” – călcâiul lui Ahile pentru politicile Net Zero

Redacția

Marcel Ciolacu: „Ce blat să am eu cu domnul Iohannis? Cu ce să mă şantajeze? Trăiesc din salariu, ghinion!”. PSD ar urma să voteze orice moţiune anti-Cîţu

Redacția
Încarcă...