NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Clubul Sportiv Moldova Motors Sport Pașcani va participa la Raliul Prieteniei din Bulgaria

Clubul Sportiv Moldova Motors Sport Pașcaniva reprezenta Municipiul Pașcani și totodată județul Iași la un eveniment motor-sport internațional. Este vorba despre Raliul Prieteniei Dobrich (Bulgaria) – Brăila, ce se va desfășura în perioada 5-8 noiembrie 2015.

 

 

 

 

Raliul Prieteniei Dobrich – Brăila, este singurul eveniment automobilistic din Balcani ce se desfăşoară pe traseul transfrontalier Bulgaria – România.

Toamna lui 2015 aduce a XXXI-a editie cu desfășurare între 05-08 nov. a.c. beneficiind de organizarea a două cluburi Motor Sport Brăila și TH Moto Sport Dobrich susținuți de autoritățile locale, Direcțiile de sport locale dar și administrația orașului Slobozia, unde va poposi câteva ore caravana automobiliștilor.

Noutatea absolută a ediției de anul acesta constă în invitarea unor echipaje cu mașini istorice și editarea unor plicuri filatelice “ Prima zi” francate cu timbre din tematica evenimentului.

Programul concursului va debuta joi 5 noiembrie cu etapa de orientare în orașul Dobrich, apoi cu câteva probe de îndemânare auto, sâmbătă va fi ziua parcursului comun către Brăila, cu oprire în Slobozia pentru probe în centrul orașului, iar în ultima zi evenimentul se va încheia cu o serie de probe de îndemânare în Brăila.

Clubul Molodova Motors Sport Pașcani va participa la competiție cu o Alfa Romeo 147 ECO, motor 1600cc. Pilotul pentru competiție va fi Alexandru Angheluș, iar în dreapta pe postul de navigator se va afla Cristian Menegon.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

loading...
Advertisements

Related posts

Cupa Municipiului la tenis s-a încheiat astăzi

Marius Parteni

Argint pentru selecţionata de baschet a municipiului Paşcani, la finala turneului “Uriaşii Modovei”

Ema Roman

Se caută mici fotbaliști talentați în județ pentru Centrul de Excelență

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site