RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Cultură

“Close in the words I can not say” – Expoziție de grafica, semnată de pășcăneanul Luigi Puiu

În perioada 1-31 Mai, Galeria de Artă Grand Hotel Traian ne invită să vizităm expoziția pășcăneanului Luigi Puiu. Intitulată “Close in the words I can not say”, expoziția de grafică reunește opere ale artistului ce amintesc de rafinamentul miniaturiștilor francezi.

 

  

Luigi Puiu, “graficianul de valoare europeană” (Valentin Ciucă), revine pe simezele Galeriei de Artă Grand Traian Hotel cu expoziţia de grafică “Close în the words I can not say”. Fiecare lucrare, “brodată uneori până la extrem, amintind de rafinamentul miniaturiştilor francezi” (Ion Truică), plonjează într-un ocean care este numai al artistului, în care stări, sentimente şi aluzii intelectuale profund înglobate, se contopesc pentru a reda multiple, neştiute lumi, uneori perfecte, alteori aluzive, variante în care am putea călători cu ochii larg închişi, că într-un mit deschis oricărei posibilităţi.

 

Related posts

Cinci dintre cele mai rele femei. Cum a sfârşit o bucureşteancă seducătoare cu chip de înger, după ce a ucis cu mâinile sale 35 de bărbaţi

Redacția

Urmele unui sat preistoric de acum 6.500 ani, scoase la lumină de arheologi la Topoliţa, Neamț

Redacția

Hora Unirii la Casa de Cultură “Mihail Sadoveanu” Paşcani (VIDEO)

Teona Gherasim
Încarcă...