RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ciucă: Suplimentăm cantitățile de energie și gaze naturale

România are asigurate, la acest moment, “cantităţile necesare de energie şi de gaze naturale”, a afirmat premierul Nicolae Ciucă, care a adăugat că autorităţile fac în continuare demersuri pentru a putea avea garanţia rezervelor necesare, pentru a interveni şi în cele mai complicate condiții meteo.

România are, în acest moment, cantitățile necesare de energie și gaze FOTO: GOV.RO

România are, în acest moment, cantitățile necesare de energie și gaze FOTO: GOV.RO

“S-a discutat foarte mult despre capacitatea noastră de asigurare a energiei şi gazelor. În acest moment, putem să transmitem fără temere că avem cantităţile necesare de energie şi de gaze naturale. Se întreprind în continuare demersuri pentru a putea să suplimentăm şi să avem garanţia rezervelor, astfel încât să fim în măsură ca, în funcţie de condiţiile meteorologice, să putem să intervenim chiar şi în cele mai complicate condiţii meteorologice”, a declarat Ciucă, la o videoconferinţă cu prefecţii pe tema măsurilor întreprinse în vederea pregătirii sezonului de iarnă 2022 – 2023.

  

El le-a cerut prefecţilor să monitorizeze atent implementarea planurilor de măsuri aprobate pentru sezonul de iarnă şi să comunice priorităţile din teritoriu care pot fi rezolvate punctual de la nivelul Guvernului.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Ministerul Muncii a introdus 65 de noi ocupaţii în nomenclator, printre care şi cea de „consilier de stat”

Redacția

Lituanienii au strâns 5 milioane de euro ca să cumpere o dronă Bayraktar pentru Ucraina. Suma a fost adunată în mai puțin de 4 zile

Redacția

Reacţia guvernului după ce avionul lui Lavrov nu a putut să zboare către Serbia. „România nu a primit o solicitare”

Redacția
Încarcă...