NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Comunicate de Presă

În doar doi ani de mandat am reușit să oferim Pașcaniului o nouă viziune de dezvoltare! (P)

Tocmai ce s-au împlinit doi ani de când am depus jurământul în fața tuturor ieșenilor, în calitate de Președinte al Consiliului Județean, când viziunea și programul liberal au devenit cel mai mare proiect de dezvoltare al Iașului.

2020 fost începutul unui mare proiect regional, prin care construim, dincolo de proiectele de infrastructură, un judeţ al competenţei, al demnității.

Sunt un apropiat al întregii comunități din Pașcani și încă de pe vremea când eram deputat am făcut echipă cu cel e acum Primarul Municipiului Pașcani, Marius Pintilie, dorindu-ne să oferim Pașcaniului o echipă cu viziune, care să vină în sprijinul oamenilor.

Astăzi, încalitate de Președinte al Consiliului Județean Iași, alături de echipa pe care ați ales-o la Primăria Municipiului Pașcani, condusă de primarul Marius Pintilie, dar și Sorin Năcuță care vă reprezintă în Parlamentul României, încercăm să oferim locuitorilor de aici un trai mai bun și șansa de a-și găsi locuri de muncă bine plătite prin aducerea de investitori.

Advertisements
  

Ne dorim dezvoltarea județului Iași prin îndeplinirea de obiective importante nu doar în zona apropiată de Municipiului Iași, ci și în celelate orașe ale județului nostru.

Sunt convins și determinat de faptul că încurând vom veni la inaugurarea primului Parc Industrial de la Pașcani, un proiect pe care ni l-am asumat ca administrație liberală.

Infrastructură rutieră modernizată, extinderea sistemului de apă și canalizare sunt alte proiecte la care muncim și îmi doresc să continuăm împreună proiectele de modernizare pentru următorii ani.

Au fost semnate anula cesta la sediul Primăriei Municipiului Pașcani de către Apavital, contracte de lucrări învederea extinderii sistemului de apă și canalizare în Pașcani și comunele învecinate, lucrări de peste 92 de milioane de lei prin Proiectul regional de dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Iași, 2014 – 2020.

Cele 3 tronsoane de la Bacău la Pașcani, circa 77 km ce sunt parte a autostrăzii „Moldova” A7 au fost scoase la licitația de execuție, prețul estimat pentru cele trei tronsoane fiind de aproape 5,86 miliarde de lei fără TVA.

Pașcaniul nu a avut până acum o echipă, însă acum au la vârful administrației oameni competenți și cu viziune, iar împreună cu noi, echipa de la conducerea Consiliului JudețeanIași, vom continua să investim și în următorii doi ani de mandat toate resursele pentru a modernizarea acestui oraș.

Advertisements

Costel Alexe,

Președintele Consiliului Județean Iași

Advertisements
Advertisements

Related posts

Declarația politică susținută astăzi de către deputatul PNL Iași – Sorin Năcuță, cu privire la Amenajarea Hidroenergetică Pașcani (P)

Redacția

Social-democrația românească își respectă angajamentul față de români: Rectificare bugetară pentru pensii, alocații, salarii și indemnizații (P)

Redacția

Alexandru Muraru (PNL): PSD este dator să ofere opiniei publice explicaţii urgente şi suplimentare cu privire la cazul deputatului PSD, Aurel Bălăşoiu, care este astăzi implicat într-un caz cu acuzaţii de sex cu minori (P)

Redacția
Încarcă...