NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ciucă și Ciolacu, întrevedere cu Juri Ratas. Ce au discutat liderii Coaliției cu șeful Parlamentului Estoniei

Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu, liderii Coaliției, au discutat cu președintele Parlamentului eston despre cooperarea economică între România și Estonia, dar mai ales de abordarea comună pe zona de securitate.

Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu la întâlnirea cu Juri Ratas FOTO gov.ro

Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu la întâlnirea cu Juri Ratas FOTO gov.ro

Premierul Nicolae-Ionel Ciucă, alături de președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a avut astăzi, o întrevedere cu președintele Parlamentului Estoniei, Jüri Ratas, în contextul participării, la Tokyo, la funeraliile de stat organizate în memoria fostul prim-ministru nipon Shinzo Abe. Prim-ministrul român a apreciat relațiile bilaterale foarte bune, bazate pe valori și interese comune, aflate în continuă extindere și diversificare”, se arată într-un comunicat de presă al Guvernului.

  

Angajamentul președintelui Ratas, atât ca prim-ministru al Estoniei, cât și ca președinte al Riigikogu, are o contribuție deosebită la dezvoltarea relațiilor bilaterale. Coordonarea intereselor României și Estoniei în cadrul Uniunii Europene și NATO este armonios completată de cooperarea într-o serie de formate regionale precum Inițiativa Celor Trei Mări și B9”, a afirmat prim-ministrul Ciucă.

Advertisements
Advertisements

Discuțiile din cadrul întrevederii s-au axat asupra situației de securitate din regiune. În acest context, premierul a menționat sprijinul politic, economic și umanitar acordat de România Ucrainei și Republicii Moldova,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

VIDEO Putin i-a prezentat lui Erdogan planul „hub-ului de aprovizionare cu gaze” / Liderul rus, umilit din nou de omologul turc: l-a lăsat să aștepte la summitul de la Astana

Redacția

Regimentul Azov consideră atacul de la închisoarea Olenivka drept un act de execuţie publică – declaraţia regimentului

Redacția

MAE aşteaptă sugestii şi propuneri de la românii din diaspora pentru organizarea consulatelor mobile

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site